Anna Emma Elisabeth Gunnarsson

22 Maj

Kategori: Allmänt

Nu börjar det verkligen närma sig slutet här på skolan och jag får ont i magen varje gång jag tänker på det så jag försöker att inte göra det!
I helgen var jag och hälsade på Irene i Sveg och det var jätteroligt! Det var så länge sedan vi sågs så det var härligt att bara få vara tillsammans.
Inatt sov nästan alla FoF:are i klassrummet! Det var jättemysigt, vi hade en brasa och grillade marshmallows. Det blev dock inte så mycket sömn för först och främst la vi oss ganska sent och sen så klockan 3 på natten kommer två bibelelever in och sjunger för full hals i en megafon, det var helt otroligt att inte alla vaknade av det oljudet! Sen så hade de tydligen under detta kaos ställt in en väckarklocka som ringde halv 5 imorse men den vaknade inte jag av så det bekymrade inte mig i alla fall!
Idag har jag varit väldigt flitig och lämnat in ett arbete, varit med Nos-klassen och målat och vävt klart min pläd så det känns superbra!
Ikväll är det indienkväll så vi har fått indisk mat till middag och vi fick äta utan bestick! Jag trodde aldrig att det skulle ta emot så att äta med händerna men det kändes verkligen jättekonstigt. Salladen gick bra men sen med riset och såsen så tog det ett tag innan man kände sig redo att gräva i det med fingrarna!
Så om en halvtimme är det indienkväll och efter det är det förstås kval 1 på eurovision song contest!
~♥~

10 Maj

Kategori: Allmänt

Livet är hårt här på Hålland! Gårdagen slutade med ett blåöga! Jag var med och spelade innebandy och fick en klubba precis ovanför ögat så det svullnade upp och idag är det blålila! Det känns lite konstigt men det gör inte ont så det är bra.
I helgen ska jag åka hem och det ska bli riktigt skönt! Jag har inte varit hemma på så länge nu.
Nästa vecka ska vi ut och paddla på Ånnsjön om isen har försvunnit. Veckan efter det ska vi kanske klättra och sen är det bara en vecka kvar. Jag börjar redan få separationsångest. Hur ska vi klara av att leva utanför Hållandsbubblan?! Jag försöker att inte tänka på det så mycket, jag kommer att sakna livet här så otroligt mycket. Men det ska bli jätteroligt att jobba i Stockholm i sommar igen och få bo hos min snälla moster.
Nu ska jag titta på film innan det blir för sent!
~♥~

3 Maj

Kategori: Allmänt

Norgeresan var helt FANTASTISK! Det hade nog inte kunnat bli bättre tror jag. Vi har haft toppenväder och det har varit superroligt! Vi har åkt skidor, paddlat kajak, grillat, solat och haft det bra helt enkelt. Jag tror att jag har tagit flera hundra bilder så jag tänkte bara visa några stycken här i bloggen!
Fler bilder finns på facebook!
~♥~