Anna Emma Elisabeth Gunnarsson

30 Juni

Kategori: Allmänt

Det är helg och jag är ledig!! När man är ledig en dag mitt i veckan lite då och då så hinner man knappt känna att man är ledig innan man är på jobbet igen så det är skönt när man har två dagar efter varandra med ledigt.
Idag vaknade jag och hade ont i ena ögat. Igår kändes det som att jag hade skräp i ögat hela dagen och dum som jag är ibland så tog jag inte ut linserna innan jag gick och la mig. Så imorse var ögat alldeles rött och irriterat, jag tog ut linserna men det känns inte bättre så jag vet inte riktigt vad det är. Så nu får jag väl helt enkelt ha glasögon tills det blir bra igen, vilket jag inte gillar! Jag ska boka en tid hos optikern för jag behöver nya linser så då kan de titta på ögat samtidigt. Förra sommaren lyckades jag ju få två sår på hornhinnan så det är kanske det jag har fått igen.
I torsdags cyklade jag på min nya cykel och den känns jättebra. Det är så roligt att cykla. Jag hade tänkt ta en tur till slottet idag men det regnar och med mitt öga så känner jag mig inte sugen längre. Planeringen inför höstens cykelsemester börjar ta form och jag har köpt kartor över cykelvägar i europa. Sen så ska vi köpa cykelväskor och boka färja till Rostock där resan kommer att börja. Det ska bli jätteroligt!
Senare idag åker vi till Linda för att grilla och så ska vi till minneslunden där morfar är begravd eftersom det var hans födelsedag idag. Och imorgon kanske jag ska träffa Anna.
There is always a "truth" behind "just kidding"...
a little "emotion" behind "I don´t care"...
a little "pain" behind "It is ok"...
a little "I need you" behind "leave me alone"...
And a lot of words behind the silence!

~♥~

25 Juni

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit ledig efter en helg med 33 timmars jobb och det har varit jättehärligt! Det är roligt att jobba men man bli trött efter långa dagar efter varandra. Jag har dessutom blivit förkyld så det har varit lite extra jobbigt. Därför har jag inte gjort mycket annat än vilat och tittat på film. Men jag var även duktig och gick på ett yogalates pass på Sats, jag hade fått ett gratis träningspass och det var inbokat så jag kände att jag var tvungen även fast jag inte var så sugen. Men det var jätteroligt så jag är glad att jag gick.
På onsdag ska jag åka och hämta min cykel som jag köpte förra veckan. Jag vet inte riktigt hur jag ska få den hit till märsta men det löser sig nog.
Och i helgen är jag ledig så det blir kanske en tur till Grönan och sommarkrysset om Anna är ledig.
"What´s meant to be will always find its way"
~♥~

20 Juni

Kategori: Allmänt

Idag kom vi hem från våran släktträff i Dalarna. Det har varit roligt men utmattande! Jag förstår inte varför man blir så trött men det blir kanske så när man har många människor runt omkring sig hela tiden. Vi har bott i ett väldigt annorlunda hus så det var roligt.
Imorgon ska jag åka och titta på en cykel som jag förhoppningsvis kommer att köpa. Den verkar jättebra och den var billig så det blir perfekt om jag kan köpa den. Sen på eftermiddagen/kvällen ska jag hem till Lovisa så det ska bli roligt.
Hela helgen ska jag jobba så det är bra eftersom det är midsommar och ger bra med pengar!
Annars så går tiden fort som vanligt och man hinner nästan inte med!
~♥~

14 Juni

Kategori: Allmänt

Tiden rullar på som vanligt!
Igår kom jag hem från en liten tur till Timmersdala. Där träffade jag Hanna, Carro och Lovisa och det var superroligt! Det var så vackert där! Vi hann med att göra massor med saker: titta på en klosterruin, fika i ett trädgårdscafé, vandra till en utkiksplats, klättra och leta efter en grotta (som vi inte hittade!), titta på ett vattenfall, titta på film, äta glass, paddla kanot, cykla och haft det helt underbart helt enkelt! Jag hoppas att vi kommer att ses snart igen.
Idag har jag lämnat Theo på fritids och nu väntar jag på att jag ska åka till jobbet.
På lördag bär det iväg till dalarna så det ska bli roligt att träffa alla. Tyvärr så måste jag kanske åka hem redan på söndagkväll men jag ska se om jag kan byta mitt arbetspass på måndag så att jag kan vara kvar till på tisdagen.
~♥~

6 Juni

Kategori: Allmänt

Nu har jag blivit storstadsbo igen och det känns riktigt bra. Det är superroligt att vara tillbaka på jobbet även fast det är mycket som är nytt som jag måste lära mig. Förra sommaren kände jag ju ingen här nere men nu så känns det nästan som att jag har för många att träffa! Jag förstår inte riktigt hur jag ska hinna med allt! Men det är roligt också förstås.
Idag är det nationaldag så vi ska ut i regnet och se vad som händer. Det kommer nog att vara en aning mindre än norges nationaldag!
~♥~