Anna Emma Elisabeth Gunnarsson

24 Oktober

Kategori:

Och jag som trodde att jag skulle kunna skriva lite mer på bloggen under praktiken! Det gick inte alls så bra! På Storulvån hade det kunnat gå bättre men när vi var på Naturarvskompaniet fanns det inget wifi och eftersom telia hade problem i området så hade jag varken internet eller mottagning på telefonen. Jag kände mig väldigt ensam där en helg då Gabriel åkte hem och jag var kvar och kunde inte kontakta någon. Jag brukar inte tycka om att prata i telefon men just den helgen när jag inte kunde så ville jag göra det hela tiden!
Fem veckor var vi på Naturarvskompaniet i Bergslagen och det var inte riktigt som vi hade tänkt oss. Företaget var väldigt litet och bestod bara av en person och eftersom det var lågsäsong var det inte heller mycket kunder. Det roligaste vi fick göra var nog att hämta ett gäng engelsmän på flygplatsen! 
När praktiken var slut åkte vi hem till Gabriel i Lidköping över helgen. Jag passade på att träffa Hanna i Skövde medans Gabriel var på hockey. Sen åkte vi vidare till skolan och var där i tre dagar. Det var intensivt men roligt. Att träffa de 4 andra klasskompisarna som kunde komma var jättekul. Och det var även kul att se vilka ettorna var. Men det kändes konstigt att vara tillbaka på skolan, det sov var vårat hem i ett år är någon annans hem nu vilket inte alls känns kul. Men å andra sidan så var det lättare att lämna nu.
När vi slutat på onsdagen åkte vi vidare till Sandra och Andreas för att låna deras tvättmaskin! Och för att umgås med dom förstås! Det blev dock lite tid tillsammans eftersom det var mitt i veckan och dom jobbade. Men det är alltid kul att komma dit, där känner jag mig fortfarande hemma!
Idag har vi rest vidare österut och är nu i stockholm hos Nettan och Tomas. Imorgon ska vi hälsa på på mitt jobb vilket ska bli jättekul och sen på kvällen åker vi till Arlanda för att ta flyget till Kathmandu. Vi kommer mellanlanda i Istanbul och där kommer vi att spendera dagen och få en gratis guidning i staden vilket ska bli jättespännande. På måndag morgon anländer vi i Nepal och det riktiga äventyret börjar. Den här gången tänker jag inte lova fler inlägg utan det får bli när det blir! 
 
Hoppas att alla har det bra!
 
~♥~