Anna Emma Elisabeth Gunnarsson

Jag ser det snöar...

Kategori: Allmänt

Vad underbart det var att vakna upp imorse och titta ut och se att det snöar ute! Vad jag har längtat! Jag hoppas att det kommer mycket så att man kan åka skidor. Det har jag sett fram emot.

Kusin Eleine fick en liten flicka som ska heta Alice. Vi ska förmodligen åka ner och hälsa på dem nästa vecka så då får vi se den lilla. Det ska bli roligt!



~♥~

28 November

Kategori: Allmänt

Jag fick veta för ett tag sen att min kusin har åkt in på BB så snart får vi veta om det blev en tjej eller en kille, spännande!

Idag ska jag vara med Irene och ikväll ska vi gå och se New moon på bio! Det ska bli jätteroligt! Av vad man har hört så ska filmen vara väldigt bra så jag hoppas det. Första filmen var ju bra så denna är nog det också.

Igår mailade jag med Aupair företaget och frågade om dom hade fått min ansökan och det hade dom inte. Så nu måste jag skicka in en kopia. Förmodligen så satte jag på för lite frimärken på brevet så det felet ska jag inte göra denna gång. Jag som har gått och väntat hela veckan på att dom ska ringa och säga vad dom tycker om min ansökan och så hade de inte fått den!



~♥~

22 November

Kategori: Allmänt

Nu är au pair ansökan postad! Spännande, nu är det bara att hoppas att dom kommer att tycka att den är bra. Men den borde vara det med tanke på all tid som jag har lagt ner på den. Fotocollagen vart mycket bättre än jag trodde så det känns bra.

Imorgon ska jag börja storstäda mitt rum för på onsdag ska julsakerna fram! Behövs för att få lite julstämning. Det är så tråkigt att det inte är någon snö ute, jag vill ha snö nu! Jag längtar tills man kan börja åka längdskidor.

Jag har nästan alla julklappar klara nu och Andreas och Mammas födelsedagspresenter så det känns bra. Det jag har kvar att fundera på är några fler saker till Irenes paketkalender. Men jag tror inte att jag behöver så många fler saker.


Jag vill att det ska se ut såhär ute!
~♥~



20 November

Kategori: Allmänt

Idag ska jag åka in till stan och handla julklappar! Jag hoppas att det går bra och att jag hittar det jag har planerat. Jag ska även ta kort till min ansökan som jag tänker skicka in på måndag. Jag hoppas att dom kommer att tycka att min ansökan är bra för då blir det lättare att hitta en värdfamilj. Går allt som planerat så åker jag iväg i januari och det ska bli jättespännande!

En vecka sedan jag tog körkortet och jag har kört bil en gång! Det märks kanske att jag inte tycker om att köra bil! Men jag måste försöka köra lite mer så att jag inte glömmer bort allt!

~♥~

Lycka!

Kategori: Allmänt

Igår var det Fredagen den trettonde och vet ni vad jag gjorde!? Jag hade uppkörning och jag klarade det så nu ÄNTLIGEN så har jag körkort! Jag blev så glad och så otroligt lättad när han sa att jag hade fått godkänt. Jag tror inte att jag har förstått det riktigt än! Får se om jag törs fara en sväng med bilen själv idag!

I helgen ska jag koncentrera mig på att skriva färdigt ansökningspapprena så att jag kan skicka in dom så snart som möjligt. Nu kan det börja hända saker igen och det ska bli så spännade att hitta en värdfamilj!

~♥~

Borta bra men hemma bäst!

Kategori: Allmänt

Då var man hemma igen! Det var roligt att komma iväg och träffa alla eftersom det var så länge sen. Och så var det jätteroligt med alla hästar! Jag har varit på två ridturer och så har vi rensat bort nästan allt skräp hos mammas morfar. Tänk att en människa kan samla på sig så mycket saker under ett liv! Så vi städade och rensade i en och en halv dag ungefär men det är inte färdigt än. Jag hjälpte dock inte till så mycket för det var så svårt att veta vad som skulle kastas och vad som skulle vara kvar. Men jag tog hand om allt som skulle eldas och passade brasan i alla fall.
Det var skönt att vara hemifrån ett tag men nu känns det bra att vara hemma igen.

Jag tänkte visa lite bilder:


Snälla och Carmensita.


Wilma, Carola och Tjursnyta.
Carola hade precis blivit ett elitsto, vad det innebär vet jag inte riktigt men det är förmodligen bra!


Unghästarna.


Carmensita som jag red på första ridturen.


Wilma och Tösen.


Det var lite annorlunda att rida på en körhäst. Hon ville bland annat gå på fel sida vägen eftersom hon var van att köra där och sen när man ska trava så säger man sss istället för att använda skänklarna.



Andra ridturen så fick jag rida på Tösen. Det var första gången jag red med en westernsadel. Vi var ute och red i två timmar och det var jätteroligt. Men det var lite läskigt också för jag har aldrig ridit där det har varit så brant! Hästarna var jätteduktiga så det gick ju bra men jag trodde inte det först.

~♥~