Anna Emma Elisabeth Gunnarsson

24 Juni

Kategori: Allmänt

GLAD MIDSOMMAR ALLA!
HOPPAS ATT NI FÅR EN UNDERBAR DAG :)

20 Juni

Kategori: Allmänt

Första veckan i stockholm är avklarad och det känns  bra. Idag ska jag på introduktion igen fast på ett annat ställe så det ska bli spännande. Bussen går om fem minuter så jag hinner inte skriva mer nu!

17 Juni

Kategori: Allmänt

Min första arbetsdag är avklarad! Och det har gått riktigt bra tycker jag. Jag höll på att somna på väg till jobbet och på väg  hem så nu ska det bli skönt med helg. Imorgon ska vi till ikea och det ska bli jätteroligt. Det  är mycket som jag vill handla. Nu är det dags för fredagsmys :)

15 Juni

Kategori: Allmänt

Då har jag klarat av ytterligare en dag! Det gick jättebra att ta sig dit imorse så snart är jag väl som en stockholmare! Dagen har varit ganska stressig och det är mycket information att komma ihåg. Det blir skönt när jag har jobbat ett tag och känner mig säkrare. Jag lär mig otroligt mycket och det är skönt att känna att man gör något bra. Imorgon är det intromöte och sen drar jag direkt till grönan där resten kommer att vara. Och på fredag ska jag jobba mitt första pass och det känns redan nervöst! Men det kommer nog att gå bra.
Det känns som om den här sommaren kommer att gå jättefort!

14 Juni

Kategori: Allmänt

Jaha! Då var man i stockholm!
Det har varit en lång och lärorik dag som började med ett möte klockan 9 och slutade med en introduktion till klockan 8. Jag och moster hann även med en lunch i solen! Imorgon är det dag två på introduktionen och jag ska ta mig dit helt själv! Men det ska nog gå bra. Jag är trött och skriver på mobilen så det får räcka!

11 Juni

Kategori: Allmänt

Snart är det dags att lämna Jämtland för att spendera sommaren i Stockholm. Det känns både bra och dåligt!
I torsdags var vi och hälsade på farmor och farfar och det var roligt. Sen på kvällen hade Wilma skolavslutning och som tur var så var det fint väder så vi kunde ha picknick ute vilket var väldigt mysigt.
Igår kom Irene hit och fick lite tyg av mamma sen tog vi en sväng till badplatsen innan vi åkte till Kallsta. Där hälsade vi på hos bina innan vi drog till stan. Där åt vi middag och gick runt i affärer. Det var tänkt att vi skulle gå på bio också men Irene kom på att vi kunde köpa en film och åka hem till henne och titta på den istället och det tyckte jag lät som en bra idé! Så dagen avslutades med en mysig filmkväll.
Imorse skjutsade Jan och Irene hem mig och nästan direkt när jag kom hem började Wilma tjata om att vi skulle åka och bada så det gjorde vi. Jag fick sola lite och doppa fötterna så det var ju skönt. Sen så har jag fortsatt att sortera och packa mina saker. Man har mer än vad man tror!
Imorgon blir det tvättning av kläder och sen måste jag packa färdigt väskan! Det är så svårt att veta vad jag ska ta med mig. Men det löser sig nog!
~♥~

8 Juni

Kategori: Allmänt

Oj vad varmt det har varit idag! Men det är ju skönt så jag klagar inte!
På förmiddagen idag åkte vi till stan och Wilma fick nya kläder till skolavslutningen. Sen strax efter att vi hade kommit hem kom Sandra och Andreas och vi har rensat på vinden. Jag har rensat bra men jag har ändå väldigt mycket saker! Jag har lite svårt att slänga saker. Jag borde väl sortera mina saker också men det får bli nästa steg!
Imorgon ska jag hälsa på farmor och farfar på förmiddagen och på kvällen har Wilma skolavslutning. Jag hoppas att det blir fint väder så att de kan vara ute.
Jag har varit ute och tittat på ikeas hemsida och hittat massa saker som jag vill ha till mitt rum på internatet så när vi är i stockholm ska jag på ikea och shoppa lite! Det ska bli jätteroligt!
Ne nu börjar off the map snart så jag måste gå!
~♥~

6 Juni

Kategori: Allmänt

Jag var till Irene i helgen och hon tyckte att jag skulle skriva lite mer här i bloggen så jag ska försöka göra det!
I alla fall var det jätteroligt att träffa Irene igen. Det är så jobbigt för vi får nästan aldrig tid till att träffas så när vi väl kan göra det så känns det jättebra! Vi bakade cupcakes som blev helt okej, de såg dock konstgjorda ut för vi färgade icingen. Sen så åt vi god middag och avslutade dagen med att titta på film. Vi såg The green hornet och jag tyckte inte att den var sådär jättebra, jag trodde att den skulle vara bättre. Men det var mysigt ändå! Efter det var jag supertrött och Irene också så då var det skönt att sova! När vi vaknade nästa morgon var det jättefint väder så vi tog en härlig promenad med hundarna. Jag åkte hem mitt på dagen och sen var jag hemma en liten stund innan jag fick åka och hämta Wilma i Krokom.
Idag har jag och Wilma varit och handlat på ICA och bakat och så tog vi en lång cykeltur och hämtade mer vatten till Wilmas grodyngel. Nu har vi precis ätit och jag ska bara ta det lugnt. Min dator har blivit jätteseg så jag ska be Andreas intallera om den så då hoppas jag att den går bättre.

Jag tänkte visa lite bakbilder:












~♥~