Anna Emma Elisabeth Gunnarsson

26 oktober

Kategori: Allmänt

Vad tiden går fort! Snart är det november... Jag har börjat köpa lite julklappar men det är så svårt att veta vad man ska köpa tycker jag.

Imorgon ska jag följa med Wilma till tandläkarn. Det ska bli spännande att se hur det kommer att gå för hon vill inte dit! Sen ska vi gå på basket på kvällen.

På onsdag åker jag, mamma och Wilma till Ö-vik och kommer att vara borta till söndag. Det ska bli roligt för det var så länge sedan jag var där. Och så kommer jag att få rida på en nordsvensk och det ska bli jätteroligt!

~♥~

20 Oktober

Kategori: Allmänt

Det har varit några dagar nu då jag har känt mig lite nere men idag har det varit en bra dag! Jag och mamma åkte till stan imorse och gick på loppis och handlade. Jag hittade några fina gamla böcker som jag köpte. Det var bland annat böcker av Mark Twain, Charles Dickens och H.C Anderson. Jag tycker att det är så fint med gamla böcker och eftersom jag har planerat att jag ska ha ett bibliotek i mitt hus någon gång i framtiden så kan det vara bra att jag samlar på mig lite böcker!

Sen efter att ha hämtat Wilma på skolan så åkte vi till skogs och fixade lite gran, tall och enris. Mamma ska göra det fint ute!

Imorgon är det tänkt att vi ska åka till farmor och farfar. Jag har inte bestämt om jag vill rida eller inte, det får vi se imorgon!

Nu ska jag antingen läsa ut tredje boken i Maria Gripes skuggserie eller fortsätta sticka!


Visst är de fina!


I det här gamla trädet ser det ut att ha bott många fåglar.

~♥~

15 Oktober

Kategori: Allmänt

Idag har jag haft en körlektion som enligt Leif gick bra men själv så tyckte jag att det gick ganska dåligt. Så jag vet inte om han sa det bara för att vara snäll! Efter körlektionen så blev det en runda på stan där jag gjorde två bra köp. Jag köpte först en svart spetsklänning på cubus för 104 kr. Sen gick jag runt och letade en kofta eller bolero att ha till klänningen och på H&M hittade jag en vit, stickad kofta för 100 kr. Så nu har jag köpt min julaftonsklädsel för 204 kr och det var billigt och bra!

Imorgon har jag körlektion igen och jag hoppas att det går bra. Sen på kvällen blir det basket med Sandra och Andreas som förra veckan. Det är så roligt att gå på matcherna och jag hoppas att dom vinner denna gång för då blir det ännu bättre!

~♥~

12 Oktober

Kategori: Allmänt

Tiden bara rullar på och jag är så less på allt som har med körkortet att göra nu. Varför kan det inte bara ta slut! Hade körlektion idag och det gick sådär, det är fortfarande tempot som behöver förbättras. Två lektioner till denna vecka sen borde jag väl snart vara redo för en uppkörning?
Har även varit hos tandspecialisten och röntgat tänderna idag, fick bara göra det så det gick fort!

Jag har i alla fall bestämt att jag ska vara kvar i sverige till efter jul! Tänkte skriva 4 Januari som avresedatum på ansökningspapprena. Det känns som om jag inte behöver stressa så då eftersom jag inte vet när jag får körkortet. Sen så känns det bättre att komma till familjen efter jul än att jag ska komma någon vecka innan. Längtar tills jag kan skicka in papprena så att dom kan börja leta en familj, det ska bli väldigt spännande!

Nu ska jag gå en sväng med Molly!

~♥~

Halkbana

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit på halkbana. Åkte hemifrån kvart över 6 så man var lite trött och jag var jättenervös! Men det var inte så mycket att vara nervös inför egentligen. Men det är otroligt skönt att ha det gjort! Det läskigaste var nog när jag sladdade och snurrade några varv med bilden, jag visste inte riktigt vad jag skulle göra! Sen så fick vi åka i en sån bil som voltar och det var också lite hemskt. Det sista vi fick göra var att ta på oss ett par glasögon som gjorde att vi såg som en full person och så skulle vi gå på ett rakt streck fram och tillbaka. Det var jättesvårt och jag kan inte förstå hur man kan dricka så mycket så att man ser sådär.

Imorgon är det körlektion igen och jag hoppas verkligen att det går bra. Nästa vecka är det två körlektioner inplanerade och så har jag nog tänkt att åka in och bara sitta och göra teori en dag.

Imorgon ska jag, mamma, Sandra och Andreas äta på Pizzaland och sen gå och se när Jämtland basket spelar. Vi har ju gratis biljetter nu när momma och moffa har åkt till Thailand! Man blir lite avundsjuk, jag vill också åka dit man kan sola och bada!

Nu ska jag fortsätta med att göra en fotobok om min Kebnekaise resa...

~♥~

Talgoxe på besök!

Kategori: Allmänt

För en liten stund sedan kom Wilma och Karin inspringandes i vardagsrummet och sa att vi hade en fågel inne. Jag trodde dom inte först men jag gick in i köket och tittade och där var det en liten talgoxe som hade kommit in genom skafferiet! Det var lite svårt att få ut den, Wilma och Karin blev alldeles uppspelta men även rädd för fågeln och sen så var vi tvugna att ha koll på Molly och katterna så att inte dom skulle smita. Men till slut så flög den ut genom fönstret. Stackars fågel, den måste ha varit jätterädd!



 ~♥~

5 Oktober

Kategori: Allmänt

Då var det måndag igen och jag har varit på en tidig körlektion. Körningen gick inte så bra idag men den mesta av tiden gjorde vi en kontroll av bilen. Det gick bra men det är mycket som man ska komma ihåg. På torsdag är det halkbana och jag är nervös! Hoppas verkligen att jag kommer att klara det för det är det dyraste på hela körkortet! Men det ska nog gå bra hoppas jag!

I fredags så åkte jag upp med Irene till Åre där vi spenderade dagen med att gå i affärer och gå på Åre marknad. Fast eftersom vi var lite tidiga så var det inte så mycket att se på marknaden. Men det var roligt att gå i affärerna, det finns så många små och fina butiker att kika i, och dessutom så finns det friluftssaker i massor vilket är roligt att titta på. Synd bara att allt sånt är så dyrt!
På lördagen kom mamma och hämtade mig. Vi hittade varandra efter mycket strul! Det var ju marknad så det var bilar överallt! Vi svängde in på lundhags också som hade utförsäljning. Det är en av mina höjdpunkter på året! Fast jag var lite besviken denna gång, hade tänkt köpa ett underställ men allt var slut. Men jag gick inte därifrån tomhänt, jag köpte två tröjor istället! Det var nära att jag köpte en ryggsäck också men den modellen jag ville ha fanns inte så jag tänkte att det var bättre att vänta. Jag behöver ändå ingen ryggsäck nu eftersom jag ska till USA.

Denna vecka tror jag inte att det kommer att hända så mycket förutom halkbanan så jag ska nog bara ta det lugnt och träna körkortsteori!

~♥~