Anna Emma Elisabeth Gunnarsson

Trött

Kategori: Allmänt

Har varit på Tages i två dagar nu och är redan trött! Men det är roligt och det är bra personal.

Kom till stallet igår och hittade Datte i Ottis box, och fick läsa att gamla Otti har gått bort. Jättetråkigt och jag tycker så synd om Amelie. Dom var ju oskiljaktiga, hon stod bara och hängde med huvudet i sin box.

Ikväll ska jag bara ta det lungt och titta på McLeods döttrar...

Det börjar närma sig...

Kategori: Allmänt

Jag börjar bli lite nervös inför kebnekaise nu, men det ska bli jätteroligt! Har köpt en jacka som jag kan ha när jag ska dit och så har jag tittat på ett par kängor på landbys som jag förmodligen ska köpa, jag måste bara bestämma mig för vilken storlek jag ska ha.
På lördag har jag stalljour, det ska faktiskt bli ganska roligt. Det är ju alltid roligt att få träffa alla hästar! Ikväll har jag ridning igen, undrar om det kommer fler personer än förra gången? Då var det bara jag och Vanja och det var en jobbig men bra lektion, att jag knappt kunde gå efteråt spelar inte så stor roll=)
Sista veckan på skolan nu, sen börjar praktiken på Tages. Det ska bli roligt men jag må säga att det är ganska jobbigt att kliva upp klockan fem...

Middag med Ösel-gänget!

Kategori: Allmänt

Igår var jag och åt middag med alla förutom en som var med till Estland. Tjejerna från Göteborg var här så vi var 10 personer. Det var en väldigt trevlig kväll och för först gången i mitt liv så har jag varit på krogen! Det varade i bara en timme och det var nästan tomt så det var i min smak, inte vad jag hade föreställt mig precis.

I eftermiddag ska jag till min kära kompis Irene! Det ska bli väldigt roligt, dessutom så ska jag få massage och det är ju inte fel...

Har fått besked från kebnekaise nu så jag drar den 15 Februari och kommer inte hem förrän den 2 Mars. Det ska bli så spännande=)

Sista dagen på lovet...

Kategori: Allmänt

Jaha då var det snart slut på det roliga och allvaret börjar igen imorgon. Det känns ganska jobbigt att komma tillbaka till skolan. Jag vill inte ut på praktik igen, jag längtar bara tills jag får åka till kebnekaise.
Lovet har varit bra och jag är jättenöjd med årets julklappar, TACK ALLIHOPA!
Vill att det ska bli Tisdag så att jag får rida igen. Saknar alla pållarna jättemycket. Dessutom så vill jag prova att rida i mina nya helskodda ridbyxor och känna om det blir någon skillnad.
Idag har jag funderingar på att gå och hyra en film, om jag orkar gå ut i stormen, sen så har jag drygt 100 sidor kvar att läsa i boken Mammutjägarna så jag kan förhoppningsvis börja läsa Stäppvandringen imorgon...