Anna Emma Elisabeth Gunnarsson

28 Juli

Kategori: Allmänt

Nu är skaljacka och byxa köpt! Jag är riktigt nöjd! Imorgon ska jag beställa sovsäck, ryggsäck och liggunderlag på addnature. Sen får jag vänta till nästa lön innan jag kan köpa de sista sakerna!
Jag jobbar natt idag och sen ska jag vara ledig i tre dagar och det ska bli riktigt skönt faktiskt! Även fast det är roligt att jobba så blir man ju faktiskt trött!
Idag har jag och moster solat vid vattnet halva dagen så jag har bränt mig lite igen. Men det är kul att få lite färg!
Jag längtar till på lördag för då ska vi gå på sommarkrysset, jag hoppas att det inte blir regn bara. Men jag ska gå veckan efter också.
Nu ska jag snart titta på The killing och sen ska jag nog se några filmer! Kanske ska dricka lite kaffe också. Men jag vet inte om jag blir piggare av det!

~♥~

24 Juli

Kategori: Allmänt

Tänk att Juli snart är slut! Tiden har gått så fort! Det är lite skrämmande vad tiden går fort hela tiden tycker jag!
Jag jobbar tredje natten på raken nu så jag börjar känna mig lite seg, men det går bra!
Imorgon ska jag och moster in till stan och shoppa. Jag hoppas att jag kommer att ha en bättre shoppingdag än i fredags. Då var jag in på intersport och såg att de hade rea på de skalplagg från haglöfs som jag har planerat att köpa men så fanns de inte i min storlek och det kändes inte alls kul. Så imorgon ska jag se om de kan ha rea på dem inne i stan och hoppas att de finns i min storek. Det vore så skönt om jag kunde få tjäna någon tusenlapp för det är ju inte billigt med skalplagg. Sen så tror jag att vi skulle äta på en thai-restaurang på kvällen så det kommer förhoppningsvis att bli en bra dag!
På lördag ska jag äntligen gå på sommarkrysset! Efter att ha jobbat 4½ helg på raken har jag inte kunnat gå men nästa helg är jag ledig!
I torsdags var vi till Ikea så jag har handlat ytterligare lite saker till rummet på internatet! Det är så roligt, jag skulle vilja ha ett helt hus att handla till!
Jag tror att jag äntligen har bestämt vilken ryggsäck jag ska köpa så nu ska jag bara vänta och se om jag hittar skalplaggen på rea annars beställer jag allt från addnature.

~♥~

20 Juli

Kategori: Allmänt

Då sitter jag här och jobbar natt igen och tänkte att jag skulle passa på att skriva lite!
Jag kan inte förstå att jag har varit här i 6 veckor nu! Tiden bara försvinner! Men det kanske beror på att jag jobbar så mycket! Denna veckan har jag rekord för jag ska jobba 68 timmar! Det är jättebra tycker jag! Dom två kommande veckorna kommer jag bara att jobba 27 timmar per vecka så då ska jag försöka göra allt det jag hade tänkt att jag skulle göra men som jag inte har kunnat! Jag ska gå på sommarkrysset, barnallsång, åka på ikea och så tror jag att jag ska passa på att klippa mig och gå på en synundersökning. Dom tre veckor som är kvar kommer att gå jättefort tror jag!
Jag kommer att komma hem på måndagen på kvällen och på söndagen flyttar jag in på intrenatet på Hålland så det kommer att bli fullt upp!
Jag jobbar natt hela helgen så då kommer det förmodligen något mer inlägg!

~♥~

14 Juli

Kategori: Allmänt

Jag klev upp för ett litet tag sedan och har precis ätit lite middag. Fast för mig var det mer som en frukost! Det ska bli jätteskönt att vara ledig imorgon! Jag ska åka till addnature och titta på saker till skolan och se om jag kan få något bra pris eftersom jag ska köpa så mycket saker. Så det ska bli roligt.
Jag jobbar mycket så tiden går väldigt fort. Men det är roligt så det är bara bra. Det enda som är lite jobbigt är när jag jobbar nätter. Det är jobbigt när man blir så trött och dagarna blir ju helt fel. Det går ju bra eftersom jag ska göra det bara ett litet tag men jag är inte gjord för att jobba nätter så jag skulle nog inte klara av att göra det en längre tid.
Jag längtar till skolan börjar och det ska bli spännande att träffa klassen och alla lärare. Jag tror att det kommer att bli ett superroligt år!
Nu ska jag snart ta en dusch och sen fortsätta att slöa framför tv:n!
~♥~

8 Juli

Kategori: Allmänt

Förlåt för att jag inte har skrivit på ett tag! Det har inte fungerat att skriva på mobilen så då har det helt enkelt inte blivit av! Men nu jobbar jag natt och har all tid i världen så då tänkte jag att jag kunde skriva lite!
Vad har hänt sen sist? Jag har jobbat en massa och jag måste säga att jag trivs väldigt bra på jobbet! Jag trodde verkligen inte att det skulle bli såhär bra, jag tänkte mest att det skulle bli bra att tjäna lite pengar. Och visst är det bra att jag gör det men jag har roligt när jag gör det och det trodde jag inte riktigt att jag skulle ha.
Irene har varit här i några dagar så vi har haft fullt upp med att gå på bio, Gröna Lund, Gamla stan, Botaniska trädgården m.m. Och nu ska jag jobba natt hela helgen och det ska nog gå bra!
Jag har fått lite information från skolan nu så det är roligt! Det var lite mer saker på utrustningslistan som jag behöver än jag trodde. Så när jag får tid ska jag gå till en affär som heter addnature och titta på lite saker. Det viktigaste och dyraste jag kommer att köpa är ryggsäck, sovsäck, liggunderlag och regn/vindställ så jag ska se om jag kan få något bra paketpris. Det ska bli så spännande att börja skolan, jag längtar massor!
Funderar på om jag sa se en film och äta upp resten av mina jorgubbar nu. Jag varvar med att titta på tv/film, sitta vid datorn och läsa! Tiden går ganska fort då!

~♥~