Anna Emma Elisabeth Gunnarsson

Måndag

Kategori:

I lördags när jag hade slutat åkte jag till nettan på jobbet och sov där i två timmar innan jag åkte till täby för att gå på bio. Jag tänkte att det var bäst för annars skulle jag väl somna på bion! The hobbit var jättebra men jag tyckte att den påminde väldigt mycket om de andra filmerna. Efter bion hämtade nettan mig och vi åkte till Rosersberg och lämnade mina saker. Mitt rum är superfint! Jag kommer att ha säng, skrivbord, hörnsoffa och tv och det är jättefint. Jag får ta kort och visa sen när jag har flyttat in. Hela huset är jättefint och familjen har två katter. Jag tror att jag kommer att trivas jättebra där :)
Igår hade jag min sista dag på jobbet för idag ska jag på föreläsning inne i stan. Hantering av problemskapande beteende ska vi lära oss och det ska bli jättespännande.
Och imorgon åker jag HEM!! Det ska bli underbart!

14 December

Kategori:

Nu är det nära! Snart får jag komma hem!
Dagarna går fort, förmodligen för att jag jobbar varje dag! Och de stunder jag inte jobbar så har jag alltid något planerat. Igår lämnade jag Kårsta, Nettan kom och hämtade mig och mina saker! Jag trodde aldrig att vi skulle få in allt i bilen men det gick! Så nu bor jag i Märsta ett litet tag tills jag flyttar till Rosersberg. Imorgon ska vi dit och lämna mina saker så då får jag se rummet som jag ska hyra, det blir spännande!
Jag jobbar för tillfället natt, har jobbat i snart 13 timmar, bara 7 kvar då... Känner mig lite trött så jag sitter och dicker kaffe och äter kakor, vilket kanske inte är så bra såhär klockan två på natten! Men vad jag vet så är det min sista vaknatt så det känns bra. De två senaste vaknätterna har jag inte sovit när jag har kommit hem och jag kommer inte att göra det idag heller för jag ska åka till Täby centrum och gå på bio med Linda. Vi ska se Hobbit och jag tror att den kommer att vara jättebra så det ska bli roligt. Hoppas bara att jag kan hålla mig vaken!
Jag har fått ett nytt jobbschema fr.o.m januari och det ser riktigt bra ut. Jag kommer att jobba 98,31% och det är mest sovnätter så jag kommer att få mycket mer ledig tid än vad jag har nu.
Önskar att jag kunde ha ett helt jullov, känns som att tiden hemma kommer att gå jättefort! Men jag är glad att jag är ledig så länge som jag är för det trodde jag inte.
Nä, nu står det helt still i huvudet! Är väl för trött! Får städa lite mer så att jag piggnar till!
 
~♥~

9 December

Kategori:

Nu är det inte långt kvar till jag kommer hem! Jag är ledig idag och sen jobbar jag 8 dagar i sträck, men sen får jag ju komma hem och ta det lite lugnt!
Igår var jag på Dirty Dancing musikalen på China teatern och det var fantastiskt! Jag älskar filmen och musikalen var inte sämre, det var jättebra! Musikal vill jag se fler gånger! Men nästa gång blir det kanske en teater för jag vill jättegärna gå och se Rain man och det ville Nettan också så vi kanske går och ser den tillsammans.
I torsdags var jag hårmodell igen, denna gången kändes det lite mer seriöst. Vi blev sminkade och på visningen var det 100 frisörer. Det var i alla fall jätteroligt, även om dagen blev lite lång. Det känns jätteroligt med en ny frisyr och färg igen. Det är nog många som inte skulle känna igen mig! Theos min när han såg mig var jätterolig! Det blir spännande att se hur ett av barnen på jobbet reagerar!
Appen på telefonen fungerar inte så jag kan inte lägga upp några bilder just nu.
 
"Nobody puts baby in a corner"
 
~♥~