Anna Emma Elisabeth Gunnarsson

26 April

Kategori: Allmänt

Det verkar som om det blir en tur ner till stockholm nästa vecka! Det ser ut som att jag kommer att få jobba vecka 28-31 så jag ska åka ner och se om jag klarar av det innan jag bestämmer mig! Men det ska nog inte bli några problem. Jag ska till arbetsförmedlingen imorgon så då ska jag se om jag kan få bidrag till resan. Jag ska på introduktion på ett dagis i krokom på tisdag så då åker jag nog till stockholm på onsdag eller torsdag. Det blir nog bra det här!

~♥~

25 April

Kategori: Allmänt

När jag var med Irene sist så frågade jag om hon tyckte att det skulle bli jobbigt när hon slutar skolan och hon svarade att hon nästan aldrig får separationsångest. Jag har kommit fram till att jag får mycket separationsångest! Jag tror att det är därför jag saknar USA, och jag kommer ihåg att det var lite såhär när jag kom hem från min praktik på keb. Jag tycker helt enkelt om att uppleva nya saker och se nya platser men sen vill jag inte lämna det, jag vill ha allt på en gång! Jag är nog lite knäpp jag!!!


Här väntar vi på att få se Justin Bieber filmen!


Jag och Jennie i Copper!


Sushi!


Solbrända efter en dag i backen!


På basketmatch!


Jag är inte riktigt lika lång som en basketspelare!

~♥~

24 April

Kategori: Allmänt

Idag har det varit ytterligare en solig och varm dag, det gillar jag!
Igår spelade jag och Andreas lite basket och tennis, sen så åkte vi till momma och moffa och fikade och spelade kort, vi blev även kvar på middag då vi fick grillad lax.
Idag har jag och Wilma varit till Andreas i krokom. Där gick vi till frasses och köpte mjukglass och så åkte vi till nyheden och spelade lite basket. Vi gick även till idrottsplatsen där Wilma sprang ett varv runt banan på 2 minuter! När vi kom hem igen tog vi en tur ner till badplatsen för att titta till majbrasan, den ser riktigt stor ut! Nu på eftermiddagen har jag sökt några jobb. Det roligaste jobbet jag hittade kan nog bli svårt att få men man kan ju hoppas, det var som bagare/konditor på Tallink Silja.
Hoppas att det blir fint väder imorgon också! Då får jag och Wilma hitta på något roligt!

~♥~

18 April

Kategori: Allmänt

Oj vad tiden går!
Jag har börjat sakna USA ganska mycket! Man hade så nära till allt och jag hade alltid saker att göra! Men det blir nog bra här också när jag får jobb och sen när jag börjar skolan!
Jag har försökt att fixa en ny design till bloggen men jag kände inte att jag hade så stor lust med det nu så jag gjorde bara något snabbt! Jag ska göra något finare sen!

~♥~

11 April

Kategori: Allmänt

Nu var det ett tag sen jag skrev! Jag har haft funderingar på att sluta skriva nu när jag har kommit hem och det inte finns mycket att skriva om men sen kom jag på att det kan ju vara roligt att ha den kvar och skriva när jag börjar på Hållands follkhögskola. Då kommer det nog att bli många roliga äventyr att skriva om.

I fredags var jag med Irene. Vi hade en jätterolig dag på stan där vi bland annat var på Model Lab och åt sushi på samurai. Sen så sov jag hos Irene och fick se deras nya hus villket var väldigt roligt. Resten av helgen har spenderats hos momma och moffa där vi har varit hundvakt medans de har varit i Florens. Imorgon måste jag till arbetsförmedlingen i stan där de har en mässa, verkar inte så roligt men de ville att jag skulle dit och lämna CV så då får jag väl göra det! Sen på onsdag ska jag till arbetsförmedlingen i krokom och prata med hon som är chef över resurspoolen för att se om jag får jobba extra på Hällebo i sommar. Jag borde åka och hälsa på på Hålland också den här veckan och så vill jag hälsa på farmor och farfar! Vi får se hur mycket som hinns med denna veckan!

~♥~

4 April

Kategori: Allmänt

Idag fick jag träffa Irene! Åh vad roligt det var! Jag hade inte hört telefonen ringa så jag visste inte att hon var på väg så helt plötsligt knackade det på dörren och jag sprang ner och gav henne en kram på en gång och så blev det mer glädjetårar! Det ska bli så skönt att kunna umgås med henne igen!

På eftermiddagen åkte jag, mamma och Wilma till stan och när vi var i bilen dit så ringde Hållands folkhögskola och de berättade att jag var antagen till Fjäll och friluftslinjen som jag har sökt. Det kom lite som en chock eftersom de fortfarande tar in ansökningar så jag trodde att jag skulle vara tvungen att vänta åtminstone till sista april då sista ansökningsdagen är men jag måste ju ha haft en bra ansökan så de kunde ta in mig på en gång! Det känns superbra i alla fall, nu ska jag börja planera vad jag måste köpa och fundera på boende och så.

Det känns som om det går bra nu! Imorgon ska jag på arbetsförmedligen och ringa någon som bestämmer över vikarierna på mammas jobb och då får jag förhoppningsvis jobba där nästa helg. Sen så ska jag kanske jobba i stockholm lite i sommar också så det vore ju bra och roligt också.

Nu ska jag läsa lite innan jag somnar!

~♥~

HEMMA!

Kategori: Allmänt

Ja nu är jag hemma! Det känns jättekonstigt, det är nästan som om man inte har varit borta men det har jag ju. Resan hem var lång men den gick bra, jag hade tur med platserna på alla tre flygen så det var jättebra. På sista flyget från stockholm till östersund ville jag bara fram på en gång! Det var så roligt att få träffa mamma och Wilma och det blev mycket tårar!
Jag har spenderat de två senaste dagarna med Wilma vilket har varit jätteroligt och idag ska min älskade vän Irene komma och hälsa på! Det ska bli superroligt att träffa henne igen efter så lång tid.

Det är jätteskönt att vara hemma!

~♥~