Anna Emma Elisabeth Gunnarsson

22 Februari

Kategori:

Oj vad länge sedan det var jag skrev nu!
Beror på att jag jobbar hela tiden. Idag slutade jag halv två och nu ligger jag helt slut på soffan! Det är det som händer när man jobbar så mycket, när man väl är lite ledig så orkar man inte göra någonting. Så mycket som jag har jobbat den här månaden tänker jag aldrig mer göra, jag blir nästan lite orolig att jag ska köra slut på mig. Förmodligen så kommer det pang på direkt och så kan man inte göra något åt det. Jag var faktiskt och köpte omega 3 och vitamin kapslar idag på apoteket för att jag inbillar mig att det ska vara bra!
Men snart är det mars och då ska jag åka upp till hålland över en helg och sen ska jag åka hem innan påsk och vara hemma i fem dagar så det blir skönt att vara ledig lite. Men jag ska inte klaga över att jag jobbar mycket för det är ju faktiskt mitt eget val och trots att jag blir trött av att jobba mycket så tycker jag fortfarande att jobbet är jättekul! Jag önskar så mycket att jag kunde flytta jobbet hem till jämtland. Jag saknar mamma och wilma, att kunna åka och fika hos momma och moffa, hälsa på farmor och farfar, träffa bästaste irene och sandra och andreas. Det känns lite som att jag inte har något liv här nere! Jag hade aldrig klarat det utan nettan, tomas och theo.
Oj vad jag klagar känns det som! Det låter nog värre än vad det är! Jag mår bra, jag är bara lite osäker på min framtid just nu och det tycker jag inte alls om, jag hade gärna haft en plan flera år framåt och nu vet jag inte ens hur jag jobbar i april! Jag vill ha kontroll och kunna planera och det kan jag inte!
Nej nu ska jag sluta! Nästa inlägg blir kanske lite roligare!