Anna Emma Elisabeth Gunnarsson

28 Januari

Kategori:

Jobbar och jobbar som vanligt och tiden bara springer iväg! Men jag tror att jag har hittat något att spara pengar till så då har jag något att se fram emot när jag jobbar! Jag har tänkt ta med Wilma på en utlandsresa i sommar. Jag ska till Resia på onsdag och se om de kan hitta något bra. Jag siktar på afrika och troligtvis tunisien, inget turkiet den här gången, jag vill se något nytt! Så det är vad jag går och ser fram emot!
Tänk att jag fyller år på torsdag också, jag kommer säkert att glömma bort det! Tycker inte att det är så kul att fylla år längre, skulle vilja stanna tiden så att jag hinner göra allt som jag vill! Kanske lite tidigt att börja känna så?!
Då var det snart dags att börja jobba! Hoppas att alla har det bra :)

15 Januari

Kategori:

Sitter och tittar på farmen men jag blir bara irriterad! Men det är underbart att ha en tv på rummet och jag har köpt kablar så att jag kan koppla ihop den med datorn så det är jättebra! Mitt nya rum är toppen, jag har inte bott här så länge men det känns som att det kommer att bli bra. I helgen var jag med Nettan på plantagen så nu har jag massor med blommor så det är jättefint! Det är nästan tur att jag inte har någon egen lägenhet än för jag skulle köpa så mycket saker till den!
Igår räknade jag ihop hur många timmar jag jobbar i januari och fick en liten chock! När jag har sagt att jag jobbar mycket så menar jag det verkligen, fick ihop hela 265 timmar denna månaden! Vilket gör att chefen har fått lagt timmar på de kommande månaderna fram till maj så jag kommer få bra lön fram till dess. Känns toppen!
Framtiden känns lite osäker. Jag måste verkligen ta tag i att göra färdigt ansökningarna till skolorna så att jag kan skicka in dem. Sen är det bara och vänta och se vad som händer!
Jag är galet sugen på att resa någonstans just nu! Funderar lite på att åka till England till våren och till sommaren skulle jag vilja tågluffa mellan huvudstäder i europa. Ja det är sånt jag tänker på nu när jag jobbar så mycket!! Men det går bra!
Hoppas att alla har det bra :)

2013

Kategori:

Gott nytt år alla!
Julen hemma var jättebra men det gick så fort! Kom tillbaka till sthlm den 26:e och har jobbat varje dag sen dess! Är nu på väg hem efter ett 19 timmars arbetspass! Det ska bli så skönt att få gå och lägga sig!
Jag har fått en bra start på det nya året för jag har fått högre lön, 6kr/h mer så det känns jättebra. Till veckan börjar vi med det nya schemat på jobbet och jag börjar med sovnätter så det blir spännande. Roligt med lite ändring tycker jag.
Nu ska jag hem och sova någon timme och sen ta det lugnt resten av dagen. På torsdag är jag ledig så då ska jag shoppa! Och på lördag flyttar jag till Rosersberg :)