Anna Emma Elisabeth Gunnarsson

31 Maj

Kategori:

Insåg precis att jag måste lämna jobbet och mina fantastiska arbetskamrater till hösten :( blir nästan gråtfärdig av att tänka på det, jag och min separationsångest! Och Nettan med familj blir också jobbigt att lämna, synd att man inte kan packa ner alla i en väska och ta dem med mig! Det kommer bli jättejobbigt men jag får blicka framåt och tänka på alla nya människor jag kommer lära känna.

30 Maj

Kategori:

Resan som jag sett fram emot så länge är nu över och den var fantastisk, jag ville inte åka därifrån! Vi solade och badade massor i både havet och poolen. Fast i havet badade vi bara i början på resan för efter halva veckan hade vi typ storm en dag så då drog vågorna upp så mycket alger och sjögräs så då var det inte så kul att bada i havet längre! Men det var spännande med stormen! Alla höll sig inomhus och de anordnade en tunisisk middag med dans och musik så det var kul. Vi åkte piratbåt en dag, när vi lämnade hamnen spelade dom the final countdown, alltid lika roligt att höra svensk musik utomlands! De spelade också rednex. En dag var vi till en djurpark och den var förvånansvärt fin. Vi såg massor med djur och red på kameler! Så nu kan jag bocka av det på min att göra innan jag dör lista! På kvällarna var det dansunderhållning. De spelade samma låtar hela veckan så vi hade dom på hjärnan hela veckan, men det var bra låtar så det gjorde inget. Personalen och alla som ville dansade typ zumba på scenen så nu är jag sugen på att börja med zumba! Fast jag har nog inte tid med det innan jag flyttar. Det är som vanligt massor med jobb och det verkar som att det blir bara mer och mer fram till semestern! Men det är bra tycker jag. För när jag kom hem från tunisien hade jag fått besked från grimslöv och jag kom in på utbildningen :D det känns jättekul, eftersom det var så många sökande så trodde jag inte att jag skulle komma in. Det känns jättespännande och den 26:e augusti börjar jag skolan och blir smålänning! Det känns så skönt att börja skolan efter mer än ett år med jobb i sthlm. Det är skönt att veta vad jag gör 1,5 år framåt och jag kommer ha lov och vara ledig lite mer än vad jag har varit det senaste året! I början på utbildningen är det reseledarkurs på cypern och det ska bli jätteroligt! Ytterligare ett nytt land att bocka av :)
Allting känns väldigt bra just nu!

5 Maj

Kategori:

Oj vilka tuffa dagar det har varit nu! Alldeles för mycket jobb och för lite sömn! Jag började jobba 14.00 i torsdags och slutade 9.00 på fredagen, jag var ledig i två timmar sen började jag 11.00 igen och jobbade till 20.00 och då åkte jag direkt in till centralen för att ta nattåget till Alvesta. Jag lyckades inte sova mycket på tåget och kom fram 3.30 i Alvesta. Jag hade precis lagt mig på en bänk på stationen för att försöka sova lite till när jag känner att någon petar på mig och Robin står där!! Oj vad jag blev förvånad!! Och jätteglad. Så jag fick sova hos honom och isabell och sen fick jag låna deras bil för att köra till Grimslövs folkhögskola. Det var jättekul att få se skolan, träffa de nuvarande eleverna, höra mer om utbildningen och träffa läraren som verkar fantastiskt bra! Jag var nervös inför intervjun men det kändes ganska bra ändå, men jag vet ju hur de väljer ut vilka som får gå utbildningen. Själva utbildningen verkar fantastiskt bra och rolig, den är mycket mer seriös än utbildningen på hålland och jag skulle få så mycket möjligheter och bred grund att stå på när jag söker jobb. Nu måste jag vänta till slutet på maj eller början på juni innan jag får veta hur det går. Spännande!
Just nu sitter jag på tåget på väg hem efter 13 timmars jobb och jag är väldigt trött och jag har ont i halsen, vilket nästan alla mina förkylningar börjar med så jag är rädd att jag kommer bli förkyld. Men har jag tur är det bara lite halsont!
Nu ska jag snart gå av och skynda mig hem till sängen för imorgon är det jobb igen!