Anna Emma Elisabeth Gunnarsson

Äntligen!

Kategori: Allmänt

Nu har jag allt packat och enligt min vägning så ska de inte bli övervikt på någon av väskorna! Så jag hoppas verkligen på det! Skidväskorna kom inte förrän efter 5 så jag fick vänta hela dagen på att de skulle komma så att jag kunde packa färdigt! Men nu är det klart i alla fall och det känns jätteskönt! Jag har städat rummet och badrummet också så det är färdigt. Jennie kommer att skjutsa mig till flygplatsen imorgon så det blir bra. Det jag inte fick plats med och en av mina väskor kommer hon att få.
Jag ska snart iväg och köpa en bok inför flygresan, jag har ju fått veta att jag inte kommer att ha någon tvskärm på flyget så det kommer inte att finnas så mycket att göra. Och så ska jag växla alla mina småmynt och se om jag kan få ut pengar av min check. Sen ska vi gå på bio en sista gång. Så det blir roligt.
Jag har nog inte riktigt fattat än att det är imorgon jag åker hem, helt galet är det!

Men oj vad skönt det ska bli att komma hem!

~♥~

30 Mars

Kategori: Allmänt

Nu vill jag att mina skidväskor ska komma så att jag kan packa färdigt. Det går inte så bra, jag vägde precis mina väskor och båda är för tunga. Jag ska försöka flytta över de tunga sakerna till handbagaget för där är det ingen viktgräns men hadbagaget är ju redan fullt också! Det jag hoppas på är att jag kommer att kunna ha lite saker i skidväskorna annars vet jag inte vad jag gör? Ska jag måsta skicka hem saker också?!
Att det skulle vara så svårt att få med sig sina saker hem det trodde jag aldrig!

~♥~

29 Mars

Kategori: Allmänt

Nu börjar det verkligen närma sig! Det är mycket blandade känslor!
Idag ska jag försöka fixa det sista, jag har en lista med saker som jag måste göra innan jag åker hem. Packningen är nästan klar, jag köpte en ny väska igår så nu får allt plats, men jag måste väga väskorna också och hoppas på att de inte väger för mycket! Imorgon ska mina skidväskor komma så då kan jag packa ner skidorna och pjäxorna också.
Ikväll ska jag äta middag på Cheesecake factory en sista gång med Jennie och Ida. Det kommer att bli trevligt och gott!

~♥~

27 Mars

Kategori: Allmänt

Åh vad jag är less på det här med packning nu! Jag blir galen! Det kommer att bli jättedyrt att få med sig allt hem men det får väl bli det för jag vill inte slänga någonting. Men det är ju inte så roligt när alla pengar går åt till att få med mina saker hem, men det finns ingenting att göra åt det. Det ska bli så skönt när jag kommer hem och slipper tänka på det mer.

Till något mer possitivt så har vi haft en jättebra helg uppe i bergen! I lördags var det strålande sol hela dagen så det var helt underbart! Sen på eftermiddagen badade vi i poolen och hottuben på hotellet och på kvällen åt vi sushi till middag. Det var faktiskt riktigt gott! Nu kanske jag kan börja äta sushi med dig Irene!
Idag var det snöigt men det var ändå helt okej att åka. Jag fick ju uppleva att åka i 2 dm pudersnö och det var riktigt häftigt men svårt.
Det var en bra sista helg i Colorado!

Tänk att jag bara har 3 hela dagar kvar här! Det känns jättekonstigt. Det ska bli så skönt att komma hem men samtidigt så kommer jag ju sakna massa saker här och det är så mycket som jag vill göra som jag inte kommer att kunna göra nu när det blev så här. Men jag klagar inte över att få komma hem, det är något jag har velat länge!

~♥~

25 Mars

Kategori: Allmänt

Nu har jag pratat med Delta airlines och jag kommer bara att kunna ta med mig skidväskan plus en annan väska. Hur ska det gå till! En tredje väska skulle kosta 200 dollar och det är ju jättemycket så jag ska snart åka till postoffice och se vad det skulle kosta att skicka hem ett stort paket med kläder. Vad jobbigt det blev, jag vill ju ta med mig allt hem. Ne nu ska jag äta frukost så att jag kan försöka lösa detta!

~♥~

24 Mars

Kategori: Allmänt

Nu är flyget hem fixat! Jag kommer att lämna Colorado om en vecka, alltså den 31 Mars och jag kommer att komma hem den 1 April. Det känns jättekonstigt men också jätteskönt!
Men nu har jag ett stort problem och det är packningen, hur i hela friden ska jag få med mig allt?! Jag ska ringa och prata med Delta Airlines imorgon och se hur många väskor jag får ha. Säger de att jag bara kan ha en så vet jag inte vad jag gör! Jag har provpackat med två väskor nu och det får ändå inte plats. Imorgon får jag se om jag kan åka till post office och se hur mycket det skulle kosta att skicka hem ett paket med kläder.
Hur ska detta gå?!

Idag har jag och Jennie varit till Garden of the Gods. Det var jättefint men det var kallt så vi var inte där så länge. Bilder kommer senare eller när jag kommit hem för nu är kamerasladden nerpackad och jag vet inte riktigt vart!

Tänk vad skönt när jag har kommit hem och allt är fixat, då behöver jag inte oroa mig och fundera så mycket!

~♥~

23 Mars

Kategori: Allmänt

Just nu är jag så arg på Cultural care! Jag måste åka hem nästa vecka för tydligen så får inte jag vara kvar här utan att jobba. Jag tror att det har något med visumet att göra. Så igår var det kaos i mitt huvud, jag visste inte vad jag skulle göra, jag försökte komma på en lösning och jag kände mig bara så otroligt less. Och det jag kom fram till är ju att det finns ingenting jag kan göra åt detta och det gör mig så ledsen för Irenes skull som skulle komma och hälsa på mig. Vi har ju sett fram emot den här resan jättelänge och så blir det såhär. Jag bara hoppas att det löser sig för henne, hon skulle ju göra skolarbete och så.
Så nästa vecka kommer jag hem, det känns jättekostigt, att det blev såhär. Jag vet inte när än men program director ska ringa mig idag så att de ska börja boka min biljett så jag får förhoppningsvis mina nya flygtider imorgon. Jag har ingen aning om hur jag ska få med mig alla mina saker hem. Det kommer att bli jättesvårt att packa och jag vet ju inte hur många väskor jag kommer att få ha eller hur det räknas med skidorna.
Ja, ja jag får väl veta det såsmåningom men jag hatar att inte veta någonting! Nu kommer Jennie och hämtar upp mig snart och ikväll blir det basket så då ska jag koppla bort allt detta och försöka ha lite roligt!

Förlåt Irene att det blev såhär men det finns ingenting jag kan göra åt det...

~♥~

22 Mars

Kategori: Allmänt

Jag som trodde att allt hade löst sig och så blir det bara värre...
Jag orkar snart inte mer! Jag vet inte hur jag ska lösa detta nu?

~♥~

Denver zoo

Kategori: Allmänt

Ja nu är denna dagen snart över och allt har fått sjunka in lite. Jag fick panik imorse över Irenes resa hit, jag visste inte hur vi skulle kunna lösa det. Men nu har underbara Jennie fixat så att vi får bo hos hennes nannykompis Emily. Hon sa att det var inga problem, så otroligt snällt.
Jag har spenderat dagen med Jennie, vilket jag förmodligen kommer att göra de kommande två veckorna! Vi har varit på Denver zoo med kidzen och det har varit underbart väder! 25 grader och sol är ju inte fel!
Om ungefär en timme kommer LCC-Jennifer hit så då får jag se vad som händer. Jag ska försöka att se det här possitivt nu, jag kommer att ha en månads semester i USA! Jag lär nog inte komma hem med så mycket pengar men det skiter jag i nu, jag ska ha roligt min sista tid här i USA!
Jag kanske borde börja packa också, ska bli spännande att se hur allt kommer att få plats! Tur att Irene kan ta en väska åt mig!

~♥~

21 Mars

Kategori: Allmänt

Jag har sovit jättedåligt inatt. Jag drömde om vad Jennifer skulle prata med mig om och jag har vaknat hela tiden. Det hon ville prata om var inte dåligt på det vis jag trodde att det skulle bli men det var fortfarande dåligt. Det är så att de ska börja ha Nicholas på skolan redan nu så jag kommer inte att jobba de här sista två veckorna vilket betyder att jag inte kommer att få några pengar vilket inte alls känns bra. Hon berättade även att det blev för mycket om jag stannade i fyra veckor så jag måste försöka hitta något billigt ställe där jag och Irene kan bo när hon kommer. Usch vad mycket det blev att tänka på igen!
Vi ska ha möte med LCC- Jennifer ikväll så då får jag förhoppningsvis mer information om flybiljetten och så.
Ne det bara snurrar i huvudet just nu, jag orkar inte tänka!
Jennie ska till zoo idag så jag följer nog med henne dit om hon har en extra plats i bilen...

~♥~

20 Mars

Kategori: Allmänt

Idag har det varit en lugn och skön dag med Jennie. Jag pratade med mamma i morse sen flydde jag hem till Jennie! Jag vill inte vara här längre, jag vill bara bort känns det som. Och nu ikväll fick jag ett sms av Jennifer där hon skrev att vi behövde prata så imorgon bitti ska vi prata. Och jag har ingen aning om vad så jag känner mig nervös och orolig. Vad har jag gjort för fel nu? Tänk om hon säger att jag inte får vara kvar längre eller att hon är besviken på mig eller något annat. Jag får ont i magen av att tänka på det, vi får se hur det kommer att gå att somna. Varför kunde inte de här sista veckorna flyta på bra? Måste det hela tiden vara något som gör så att jag mår dåligt? Jag vill bara hem nu... Tänk att för ett tag sen kändes två månader som ingenting och nu känns fyra veckor som en evighet...

~♥~

19 Mars

Kategori: Allmänt

Lördag och oj vad skönt det var att inte behöva kliva upp klockan 6 imorse! Jag vet inte vad som händer idag förutom att jag ska jobba 6 timmar ikväll. Jag har funderat på att åka och klippa mig men vi får se hur det blir. Jag vet inte om det är för att jag vet att jag ska hem snart som har gjort så att jag har så mycket hemlängtan? Jag vill hem nu på en gång! Även fast det är helg så känner jag mig less på det här. Det är tur att jag har Jennie, när jag är med henne känns det bra, då kopplar jag bort allt det jobbiga på något vis!
Igår tittade vi på The girl who played with fire. Det var lite roligt att sitta i USA och titta på en svensk film, det var ju förstås engelsk text men den behöver man ju inte läsa! Vi hade först tänkt hyra en film så vi åkte till Blockbusters och där träffade vi en helgalen gubbe som jobbade där! Det finns verkligen konstiga personer!
Nu måste jag göra något snart, annars blir jag galen!


~♥~

17 Mars

Kategori: Allmänt

Jag vet ingenting mer än innan. Det hade varit skönt att få veta mer om flygbiljetten men jag får kanske göra det imorgon?
Det har faktiskt gått bra med Nicholas idag. Det var länge sen det har gått så bra faktiskt! Men även fast det har gått bra så känner jag inte att jag skulle vilja ändra mitt beslut. Jag känner mig färdig med aupairlivet och jag känner att jag har gjort rätt! Det pirrar i magen av tanken att få komma hem, det ska bli så otroligt skönt! Innan har det bara varit personer som jag har saknat men nu på slutet har jag börjat sakna Sverige! Att få komma hem kommer att bli helt underbart! Jag har nog inte längtat efter något så mycket förut!

~♥~ 

Beslutet

Kategori: Allmänt

Okej så nu är det bestämt, jag kommer att åka hem. Nu ska det bara fixas med cultural care och se hur det blir med flygbiljetten hem och så. Det känns bra att ha det bestämt nu i alla fall. Och det ska bli jätteskönt att komma hem. Jag hoppas verkligen att det går att fixa så att jag kan åka hem samma dag som Irene, det vore ju toppen. Åh vad skönt att få ordning på allt igen!

~♥~

16 Mars

Kategori: Allmänt

Okej, så här ligger det till. Jag och Jennifer har pratat idag och vi försöker komma fram till om det är bäst att jag åker hem eller om det är bäst att jag stannar. Det känns jättejobbigt att "ge upp" nu när jag har så lite tid kvar men efter att ha pratat med Jennifer så känns det som att det skulle vara det bästa för alla om jag åkte hem. Jag vill ju stanna för att göra färdigt min tid men jag kan inte stanna bara för det. Jag är rädd att jag kommer att göra många där hemma besvikna om jag åker hem tidigare men jag kan inte stanna här bara för att inte göra dem det heller. Jag ska prata med Jennifer igen sen så jag får se vad hon tycker men för mig lutar det åt att åka hem även fast det är svårt. Det är så jobbigt för jag vill ju både stanna och vara kvar och nu måste jag välja.
Så om jag åker hem så blir det förmodligen samtidigt som Irene så det skulle ju bli bra. Jag skulle komma hem ungefär en månad tidigare än tänkt men jag tycker att det är ganska bra gjort ändå. Jag förstår inte hur jag har klarat det så här långt så för mig är 11 månader bra gjort och jag känner mig stolt över det.

~♥~

15 Mars

Kategori: Allmänt

Idag har det faktiskt gått lite bättre. Jag och Jennifer ska prata senare så då får jag se vad som händer. Det är så svårt för jag vill ju verkligen hem men samtidigt vill jag ju klara av det lilla jag har kvar. Det är verkligen inte lätt det här...

~♥~

14 Mars

Kategori: Allmänt

Jag vet att jag har sakt att jag kommer att klara detta, men ärligt talat vet jag inte om jag kommer att göra det. Det är inte meningen att jag ska gråta mig igenom min sista tid här, ha ont i magen hela tiden och må såhär dåligt. Jag klarar inte det, det går bara inte. 11 veckor känns som en evighet. Jag vet bara inte vad jag ska göra. Jag ska skicka ett mail till Jennifer och se vad hon säger om allt...

~♥~

13 Mars

Kategori: Allmänt

Förlåt att jag klagar så mycket just nu. Jag har "bara" 11 veckor kvar men jag vet inte hur jag ska orka med det? Jag längtar hem jättemycket just nu och jag bara hoppas att tiden kommer att gå fort. Jag känner mig så stressad, Irene kommer snart och jag kan inte planera för jag vet inte hur jag ska jobba. Jag vill ju att det ska bli en jättebra resa för henne och nu är jag rädd att det inte kommer att bli det. Jag känner mig stressad över att få ihop mina skoltimmar. Och jag känner mig stressad över att måsta jobba på helgerna min sista tid här. Jennifer utnyttjar mig verkligen till max, även fast de egentligen inte behöver det. Jag antar att eftersom de betalar mig 200 dollar i veckan för att jobba 45 timmar så vill de använda dem vare sig de behöver det eller inte och det är så dumt. Jag önskar att jag hade kunnat byta till en annan familj faktiskt. Grejen är ju att det inte bara är jobbet som är jobbigt nu utan det är hela tiden, så fort jag är ledig så är jag ju på mitt rum eller åker till Jennie bara för att komma bort. Jag förstår inte hur det kunde ändras bara sådär? Jag önskar att jag kunde spola fram tiden så att jag fick åka hem! Man trodde ju att den sista tiden här skulle bli den bästa men det verkar som om den kommer att bli min värsta. Att Irene kommer är ljuset i tunneln! Efter det vet jag inte hur jag ska klara av mina sista 6 veckor?
Jag får ont i magen av att tänka på allt...

~♥~

St. Patricks day!

Kategori: Allmänt

Idag följde jag med Jennie och Mattias Downtown. Det var mycket strul igår för det var tänkt att jag skulle åka skidor med Ida och hennes kompis men vid typ 11 på kvällen ringde hon och sa att det inte blev så. Allt blev bara så krångligt men det gick ju bra ändå till slut! Vi hade det trevligt downtown i alla fall, det är st. patricks day idag så det var många grönklädda personer med roliga hattar och massa konstiga saker! Det blev en middag på cheesecake factory också så det var jättegott!
Nu är jag hemma igen och ska bara ta det lugnt! Imorgon ska jag förmodligen jobba några timmar och sen ska jag nog vara med Jennie.
Nästa helg ska vi nog åka upp till Copper så det blir roligt. Bra att jag får använda två till av mina skiddagar också! Vill ju använda så många som möjligt, jag hoppas ju förstås att jag kommer att kunna använda alla!
Jag hoppas verkligen att nästa vecka kommer att bli en bra vecka! Jag skulle behöva en bra vecka känner jag!

~♥~

11 Mars

Kategori: Allmänt

Det var länge sedan jag hade en bra dag känns det som. Men idag känns det faktiskt som en helt okej dag! Nicholas är på skolan så jag är ledig fram till 12.30 så det är jätteskönt! Dessutom känns min förkylning lite bättre igen! Och jag har jobbat tillräckligt i veckan så jag är helt ledig i helgen! Det känns jättebra!
Men det bästa av allt är ändå att idag har jag fått mina flygtider hem! Jag blev sååå glad! Nu är det verkligt, jag kommer att få komma hem! Jag vet inte men på något vis känns det ju som att det här livet är det jag ska leva nu men så får man flygbiljetter hem och man inser att man verkligen kommer att få komma hem igen och jag blir bara så lycklig! Så den 24 maj 10.22 am lämnar jag Denver för att sen mellanlanda i New York och sen åka vidare hem till Sverige! Åh vad jag längtar! Det är helt otroligt! Jag kommer att komma hem den 25 maj vilket är om ungefär 11 veckor! Jag tror och hoppas att det kommer att gå jättefort! Det är lite roligt för den 24 maj 2010 kom jag till USA och den 24 maj 2011 kommer jag att lämna USA så jag kommer att ha varit i USA i exakt ett år!

~♥~

8 Mars

Kategori: Allmänt

Jag är otroligt less på det här nu. Det känns som om ingenting jag gör är bra nog och jag blir bara så trött. Igår funderade jag faktiskt på om jag skulle försöka byta familj eller helt enkelt åka hem. Jag har inte haft sånna tankar efter att jag kom tillbaka hit men nu är det jobbigt. Men jag kom fram till att jag har så lite tid kvar nu så jag får försöka stå ut. Jag vill verkligen inte ge upp nu när det faktiskt bara är typ 11 veckor kvar. Det måste jag väl ändå klara av även fast det är jobbigt. Jag har insett att det förmodligen inte var så bra att jag åkte tillbaka till den här familjen. Jag ångrar det inte, tror jag, för jag hade inte fått uppleva de saker jag har gjort om jag inte hade åkt tillbaka och jag hade inte träffat Jennie och Ida. Men det här är inte en bra familj för mig, vi är för olika. Jag läser om andra som har jättebra förhållanden med sina värdföräldrar och önskar att jag hade det också. Jag hade ju velat få som en andra familj men som det är nu så kommer det att bli så skönt att få komma hem. Jag har mycket hemlängtan just nu och maj känns väldigt långt bort. Det är konstigt vad man kan längta efter något så mycket. Ni kanske tycker att jag har ju klarat av 9 månader så varför ens fundera på att åka hem nu. Men det är bara så jobbigt just nu, jennifer gör så att jag mår dåligt hela tiden och det känns som om jag vill vara på rummet hela tiden. Men men som sagt, jag ska stå ut tiden som jag har kvar, sen får jag äntligen komma hem!

~♥~

Grand Canyon

Kategori: Allmänt


Grand Canyon visitor center.













~♥~

Hoover dammen

Kategori: Allmänt


Bussen vi åkte. Jag och Andreas satt där uppe!




Lake meade


Hoover dammen!






Route 66!

~♥~

Las Vegas: Dag 2

Kategori: Allmänt

























~♥~

Las Vegas: Dag 1

Kategori: Allmänt

Vi klev upp tidigt och åkte iväg mot parkeringen där vi skulle ha bilen medans vi var borta. Vi körde lite fel men det gick bra ändå. Sen åkte vi shuttlebus till flygplatsen. Väl där fick vi hjålp med att fixa biljetterna och när vi kom till gaten hade boardingen precis börjat så vi behövde inte vänta alls. Flygresan gick bra, vi kom fram till Las Vegas vid halv 8 tror jag att den var så vi åt lite frukost på flygplatsen. Sen letade vi reda på våran transport till hotellet och det var inte speciellt svårt. Det var ju väldigt tidigt när vi kom till hotellet så vi kunde inte checka in men vi kunde lämna väskorna så att vi slapp släpa på dem. Sen gick vi omkring lite i hotellet, såg en circusshow och tittade i souverniraffärerna. Vid 2 checkade vi in och rummet var väl helt okej. Vi vilade lite innan vi gick och åt och sen tog bussen bort till MGM Grand där vi skulle se på KÀ av Sirque du soleil. Vi var verkligen jättetrötta under showen så det var lite jobbigt att försöka att inte somna hela tiden men showen var jättebra! Jag önskar att jag kunde se den igen utan att vara så trött! Sen när vi kom tillbaka till hotellet somnade vi förstås väldigt fort!


Framme i Vegas!


Kasino!


Circusshowen.


Utsikten från hotellrummet, man kunde i alla fall se bergen!










Lejonburen inne i MGM Grand.


Exalibur, mitt favorithotell!


Frihetsgudinnan!







Man fick tyvär inte tha kort under KÀ showen så det var lite synd. Men det hade nog förstört showen om alla hade suttit och tagit kort hela tiden.

~♥~

Bilder

Kategori: Allmänt

Här kommer bilder från de två första dagarna Andreas var här, innan vi åkte till Vegas.


Frukost på IHOP.


Jag hittade ett par enorma skor!


De var till och med alldeles för stora för Andreas!

Jag var bara tvungen att köpa dem så nu har jag och Andreas en varsin som en rolig souvernir!


Biodags!


Jag vann en påse!

~♥~

5 Mars

Kategori: Allmänt

Åh vad jag önskar att jag kunde hoppa på första bästa flyg hem till sverige just nu. Det känns som om det är lite bättre nu i alla fall så jag struntar nog i att åka till doktorn. Men efter att ha legat i sängen i mer än två dagar så är all min energi borta och jag har inte lust att göra någonting. För ett tag sen kändes 3 månader så lite, nu vet jag inte hur jag ska orka med det. Det är tur att Irene kommer om några veckor, det är det jag får tänka på nu.

Dagen kommer nog att spenderas framför datorn så jag tänkte försöka göra lite inlägg om när Andreas var här.

Saknar er!

~♥~

2 Mars

Kategori: Allmänt

Jag mår jättedåligt just nu! Har feber, hosta och ont i halsen så det kommer inga inlägg om Vegas och så förrän jag mår bättre. Jag har även fått veta att eftersom Nicholas ska börja på skolan så kommer jag att behöva jobba 4-5 timmar en dag varje helg, det känns jättedåligt. Tur att jag bara har tre månader kvar annars vet jag inte vad jag hade gjort. Det är väl bara att stå ut den tiden som är kvar...

~♥~