Anna Emma Elisabeth Gunnarsson

GOTT NYTT ÅR!

Kategori: Allmänt

Fields of gold

Kategori: Allmänt

Underbart fin låt!

Jag vill kunna prata jamtska!

Kategori: Allmänt

Visa at krusgåbbom´

Nu kom mae, nu kom mae,
frå lannan gjort ta krus.
Å går gjaer mae ahllten
för mae orsk int kut.
Brun e mae, brun e mae,
bra nog brun all tri.
Korintan te auga
för mae ske kunne si.

Tri gåbba, tri gåbba
frå lannan gjort ta krus.
Når mae nu kom gåen,
då er int långt te jul.
Maen tomten å bocken,
dom ha mae lämne heim,
dom tyckt så synn om grisen,
så dom bäre såt å grein.

JULLOV!!!

Kategori: Allmänt

Äntligen är man ledig, det behövs verkligen. Har precis suttit och slagit in julklappar, köpte dom sista idag så det känns väldigt skönt.

6 dagar kvar till Julafton =)

UNDERBART FINA FOTON, IRENE!

Kategori: Allmänt

Tack, dom var jättefina. Ska köpa ramar och sätta upp dom på väggen!

Lucia i kyrkan

Kategori: Allmänt

Idag var det luciatåg i kyrkan, det var sådär, jag vill ha ett traditionellt luciatåg med låtar man känner igen! Jag har även köpt lite julklappar idag så det känns skönt. Pepparkakshusbak imorgon och julshow i stallet imorgonkväll. På söndag blir det jobb i stallet, sista detta året!

USA

Kategori: Allmänt

Nu har jag kommit på en jättebra sak som jag ska ge till Irene i julklapp nästa år som jag köper i USA! Perfekt, skulle nästan vilja ha en själv också...
Jag längtar jättemycket men samtidigt så känns det ibland som om jag inte kommer att klara av att åka. Hur ska jag klara mig utan alla i ett helt år? Men jag måste åka, jag tror att det skulle vara så bra för mig. Jag skulle nog få lite bättre självförtroende och jag skulle lära mig så otroligt mycket som jag skulle ha nytta av resten av livet. Så jag måste helt enkelt åka, och bara jag kommer iväg så tror jag att året kommer att gå ganska fort, det är tiden innnan som är värst. Har jag tur kanske jag helt enkelt kan åka hem och hälsa på er!

GRATTIS MAMMA!

Kategori: Allmänt

Släktträff

Kategori: Allmänt

Igår var större delen av släkten samlad, 12 personer vid middagsbordet, trångt men kul. Det var roligt att få träffa kusinerna som man inte träffar så ofta. På kvällen blev det speldags och gissa vems som vann två gånger i rad? Jag såklart, fast vi spelade i lag så första gången hade jag hjälp av moffa och andra av Thomas. Vi var inte färdiga förrän klockan ett och då kan jag säga att jag var riktigt trött!
En rolig dag, men jag har dessvärre blivit lite mer förkyld igen=(

Jamtli julmarknad

Kategori: Allmänt

Har kommit hem från Jamtli nu. Det var iskallt om fötterna att stå i den där kuren! Som tur var behövde jag bara stå där i en timme. Det var lite tråkigt för det kom så lite folk men det var samtidigt kul att få hitta på något annat än att vara på skolan. Direkt när jag kom hem så var jag tvungen att renskriva en religionsuppgift så nu när jag har gjort det så känns det lite bättre men jag känner mig otroligt trött och seg så jag ska nog bara ta det lugnt i helgen och försöka bli riktigt frisk. Moster och kusin är ju här och hälsar på så jag ska väl spendera så mycket tid som möjligt med dom eftersom vi inte träffas så ofta...

Inställd ridlektion...

Kategori: Allmänt

Igår åkte jag till ridskolan som vanligt. Vi skulle ha hoppning och jag skulle rida Rosaja =) så jag gjorde iordning henne. När dom andra hade ridit färdigt så fick vi komma in i ridhuset och vi satt upp. Sen skrittade vi igång och när vi hade börjat trava lite så blev det alldeles kolmörkt i ridhuset. Man hörde ett brak från andra sidan ridhuset och det var Vanja och Filip som hade krockat med ett hinder i mörkret. Man var verkligen inte beredd på att det skulle bli mörkt sådär plötsligt! Det visade sig att det var något fel på strömbrytaren så vi fick helt enkelt ställa in lektionen. Det var inte kul, Rosaja vart verkligen inte glad. Hon var jättetaggad på att hoppa så hon vart lite sur när vi var tvungna att gå ut ur ridhuset men det gick över så fort hon kom in i sin box och upptäckte MATEN!! Hoppas att jag får rida Rosaja nästa vecka, för hon är verkligen underbar att rida!

GRATTIS LILLBRORSAN!

Kategori: Allmänt