Anna Emma Elisabeth Gunnarsson

31 Maj

Kategori: Allmänt

Tiden går fort som vanligt! Tänk att idag är det den sista maj!
Det händer mycket nu och det känns lite som att jag inte hänger med! Snart bär det av till Stockholm och det är mycket att göra innan dess.
Schemat jag har fått verkar jättebra. Jag kommer att jobba ganska mycket kvällar, nätter och helger och det är ju jättebra för då får man mer betalt!
Det var länge sedan jag skrev nu och ändå har jag ingenting att skriva om!
Ne jag går och äter frukost istället och sen ska jag nog baka en cheesecake.

~♥~

24 Maj

Kategori: Allmänt

För precis ett år sedan satte jag mig på ett plan på väg till det största äventyret i mitt liv hittills. Det är förmodligen det bästa och svåraste jag någonsin har gjort. Idag förstår jag inte hur jag klarade av det! Jag fick uppleva så otroligt mycket, se saker som jag trodde att jag aldrig skulle få se och träffa underbara människor men att lämna alla nära och kära det var det absolut jobbigaste och svåraste jag gjort!
I Augusti börjar mitt nästa äventyr, ett år på Hållands folkhögskola, vilket jag verkligen ser fram emot! Sen får vi se vad som händer. Jag har så otroligt mycket saker som jag vill göra så det gäller bara att komma på vilken ordning man ska ta dem! En sak som är säker är att jag vill ut och se världen!
~♥~

Bilder

Kategori: Allmänt

Garden of the gods:









Sista resan till Copper Mountain:



Sista middagen på cheesecake factory:





Jag ovh Wilma på tåget:



Skogspromenader:









Tårtbak:





~♥~

23 Maj

Kategori: Allmänt

Igår hämtade jag och Wilma mamma på tågstationen. Det var skönt att få henne tillbaka!

Idag blev det inte riktigt som tänkt. Jag skulle möta upp Wilma när hon hade slutat och så skulle vi gå och handla men så blev det inte. Mamma ringde och sa att Wilma hade gjort illa sig så jag fick gå och hämta henne. Hon hade fått en sten i bakhuvudet och hade blödit ganska mycket men hon verkade må bra i alla fall. Så sen har jag försökt att få henne att ta det lugnt, vilket inte alls är så lätt! Jag fick henne i alla fall att skölja ur det mesta av blodet i håret så att jag kunde se såret bättre och det såg ut att vara ganska ytligt så det var ju bra.

Denna veckan ser ganska lugn ut annars, jag jobbar onsdag och torsdag men det är det enda.
Jag kom på att jag skulle föra över bilder till datorn från kameran idag och det visade sig att jag hade över 300 bilder som jag inte hade lagt in. Några sen jag fortfarande var kvar i USA. Så jag tänkte göra ett inlägg efter detta och lägga ut lite bilder...

~♥~

18 Maj

Kategori: Allmänt

Oj vad det blev jobbigare än vad jag trodde idag! Det började med att jag kom till Kråkguldet på morgonen och filen och nästan all mjölk var slut. Tydligen så hade inte milko kunnat komma pga ett åsknedslag eller något! I alla fall så fick jag ju ställa mig och koka gröt till frukost och då blev jag lite sen men det gick väl bra ändå. Sen på lunchen så hade de skickat för lite mat så de fick komma två gånger med mer! Det var ju inte mitt fel men det kändes som det. Men de flesta i personalen är jättesnälla så det kändes inte allt för jobbigt. Jag var helt slut när jag äntligen fick åka hem i alla fall. Och då började bilen låta jättemycket så jag tror att avgasröret håller på att ramla av och det är ju verkligen inte bra och inte speciellt roligt att köra omkring i en bil som låter så heller!
Jag hoppas att det kommer att gå bättre imorgon! Sen ska det bli skönt att få vara på Hällebo på fredag för där vet jag bättre vad som ska göras och jag känner mig mer hemma.
Jag och Wilma har precis ätit så nu ska jag bara ta det lugnt!

~♥~

17 Maj

Kategori: Allmänt

I lördags åkte mamma till Stockholm så det är bara jag och Wilma hemma till på söndag. På kvällen på lördagen åkte vi till momma och moffa och tittade på Eurovision song contest med Sandra och Andreas. Och oj vad spännande det var! Det var länge sedan det var så roligt att titta på det programmet! Eric Saade gjorde det bra som kom trea. I söndags gjorde vi inte så mycket och igår jobbade jag. Idag har jag städat på rummet, det går långsamt för jag kommer hela tiden på andra saker att göra! Karin på nyheden ringde idag och frågade om jag kunde jobba så imorgon och på torsdag ska jag jobba på Kråkguldet och på fredag ska jag jobba på Hällebo igen. Det är verkligen fullt upp! Men det är bra för lite pengar skulle ju inte skada! Om mindre än en månad bär det iväg till Stockholm. Det ska bli spännande och roligt. När jag är där ska jag gå till en affär som heter addnature och se om jag kan få något bra paketpris om jag köper ryggsäck, sovsäck och liggunderlag hos dem. Och i Stockholm finns det mycket att hitta på så det kommer att bli toppen!

~♥~

14 Maj

Kategori: Allmänt

Igår var jag med Irene. Vi tog en sväng in till stan med mammas skrotbil! Vi fikade på törners och strosade i affärer så det var roligt. Sen åkte Irene hem med Jan och jag åkte hem. Men först tankade jag och de på shell tycker nog att jag är knäpp! Men det var ju faktiskt första gången jag tankar själv! I alla fall så ställde jag mig vid en pump och så gick jag in och sa att jag ville tanka i trean, hon i kassan knappar på datorn och sen tittar hon lite konstigt på mig och frågar om jag har tankat något, och det har jag ju inte så jag får gå ut och tanka och sen gå in och betala! Hur ska jag kunna veta att man tankar först och betalar sen?! I USA betalar man först och tankar sen så kag trodde ju att det var lika! Det var ju lite roligt faktiskt! En annan rolig sak var nar vi skulle äta på Burger King på centralen i stockholm och jag beställer och hon i kassan börjar prata engelska med mig! Jag vet inte varför, jag sa ju bara vad jag ville ha! Jag skriver från mobilen och det går sådär så det får räcka nu!

9 Maj

Kategori: Allmänt

Nu var det ett tag sen jag skrev! Tiden rullar på... Jag och Wilma kom hem igår efter en resa till Stockholm. Det var jätteroligt. Wilma tyckte att det var superkul på Gröna Lund, jag med för den delen, speciellt när man fick se omkring 25 kändisar! Fint väder var det och det bjöds på gratis glass och kakor så inte ska man klaga inte, även fast kön till sockervadden tog över 30 minuter!
Orsaken till att vi åkte ner var ju för att jag skulle få kika in på Nettans jobb och prata med chefen och träffa några av barnen. Det gick bra, tror att det kommer att bli roligt att jobba där! Nettan ringde idag och berättade att jag hade gjort ett bra intryck så det var jätteroligt att höra. Och hon berättade även att jag kommer att få börja jobba redan vecka 26 och hur länge jag vill! Jag börjar ju skolan den 22 Augusti så jag sa att jag ville jobba till vecka 31-32. Det kommer att bli jättebra! Jag känner mig nöjd!
Jag har även fått tre dagar till där jag får jobba på Hällebo så det är bra och när de har fixat semesterschemat så får jag förhoppningsvis lite fler dagar där!
Det går bra nu!
Idag har det varit underbart väder så jag har varit ute mest hela dagen och solat och läst. Men man blir ju lite less på att ligga still så jag gjorde även lite nytta genom att kratta och städa på gården. Imorgon hoppas jag att det blir fint igen så att jag kan sola lite mer! Jag ska försöka bli brun i sommar hade jag tänkt!

~♥~