Anna Emma Elisabeth Gunnarsson

25 April

Kategori:

Jag har blivit inbjuden till Grimslövs folkhögskola för kursinformation och intervju! Jag trodde inte att jag skulle bli så jag blev jätteförvånad när jag fick brevet! Det är ungefär 100 sökande varje år och 40 får komma på intervju så det känns kul att jag är en av dem. Men sen är det ju bara 20 som får gå utbildningen så vi får se hur det går! Det ska bli spännande att se skolan och få veta mer om utbildningen. Så nästa helg åker jag till Grimslöv fram och tillbaka!
I tisdags träffade jag Hanna i stan vilket var superkul! Vi gick i gamla stan, åt lunch, gick på bio och så var vi på vandrarhemmet hon bodde på med sina kompisar, det var jättetrevligt :)
Och igår träffade jag Jennie i stan vilket också var superkul! Vi strosade omkring i stan, köpte amerikanska godsaker, såg vaktbytet på slottet och såg massa justin bieber fans!
Så den här veckan har jag haft lite mer än jobb att göra så det har varit roligt!

16 April

Kategori:

Oj vad länge sedan det var jag skrev nu! Jag har inte haft mycket att skriva om heller eftersom jag jobbar hela tiden! Och idag har jag haft en jättejobbig dag på jobbet! Ett av barnen är utåtagerande och jag blir så frustrerad och arg på mig själv när jag inte vet hur jag ska göra när det blir så! Emmelie räddade min dag genom att komma med den nya risifruttin som jag har tjatat om! Tur att jag har sånna underbara arbetskamrater :)
Jag har till 99% bestämt mig för att åka till norge och jobba till hösten. Men jag väntar till jag får höra något från skolan innan jag bestämmer mig helt. Men jag har bestämt mig att jag inte vill vara kvar i sthlm i alla fall. Jag tycker jobbet är jättekul men jag vill inte vara i sthlm längre, jag vill göra något annat, ha ett nytt äventyr! Över ett år i sthlm räcker! Om det blir norge blir det troligtvis trondheim och då kommer jag ju lätt kunna åka hem och hälsa på så det vore toppen! Dom jobb jag har tittat på i norge har löner som är 55kr mer i timmen än vad jag har här så det är väldigt stor skillnad! Det vore jättekul att få bo med Hanna och Carro också.
Det är bara en månad kvar nu till jag och Wilma åker till tunisien! Det ska bli superkul, jag har velat åka till afrika så länge och nu får jag äntligen göra det!
Nu ska jag åka hem och titta på ett avsnitt friday night lights och sen ska jag sova och hoppas att det blir en lättare dag på jobbet imorgon :)