Anna Emma Elisabeth Gunnarsson

Bilder

Kategori: Allmänt

Halloweenpynt:





Elitch Garden:






Taget uppe i pariserhjulet.


Downtown Denver.






Julie och Nicholas





~♥~

Äntligen!

Kategori: Allmänt

Helt otroligt! Jag har ett medlemskort på recreationcentren nu! Vi skulle försöka fixa ett nytt tillfälligt kort åt mig och då berättar de att jag hade kunnat få ett riktigt från början för man behöver tydligen inte colorado ID, jag behövde bara visa pappret från cultural care där det står att jag bor här! Det känns ju dumt att de inte sa det första gången men det är så skönt att ha kortet nu! Nu ska jag börja med Yoga och pilates och börja simma och träna i gymmet!
Jag har varit till Michaels idag och köpt mer pysslesaker. Det är lite jobbigt för jag hittar nästan aldrig det jag vill ha utan får försöka med något liknande. Hoppas att det blir bra i alla fall!
Snart ska vi åka till Elitch garden som är en nöjespark i Denver så det ska bli roligt. Vi åkte till Trick or treat street men kön var runt halva huset så vi struntade i det!
Idag har vi 25 grader varmt och sol, hur har ni det i sverige?!

~♥~

29 Oktober

Kategori: Allmänt

Som vanligt så är det helt underbart med fredag! Det har varit en hyffsat bra dag med Nic. Men han är ju för gullig ibland! Han har börjat med att hela tiden när han ser Jennifer på dagarna så säger han åt henne att gå så att han kan leka med mig ifred. Och idag när jag hade slutat så ville han ju fortsätta leka med mig men jag skulle gå och duscha och fixa lite innan Jennie skulle hämta upp mig. Och så när jag står i duschen så hör jag att det knackar på dörren och då är det Nicholas som frågar om jag kan leka med honom när jag har duschat färdigt! Han är så rolig ibland. Och igår när vi var på storytime på biblioteket sa han "I wanna sit beside you because I love you so much" man blir så lycklig av att höra sånna saker! Det gör att man glömmer alla de jobbiga stunderna.
I alla fall så kom Jennie och hämtade mig vid 6 och då åkte vi till Park Meadows och åt middag och tittade snabbt i lite affärer innan vi begav oss till bion. Vi hade inte bestämt vad vi skulle se så det gjorde vi där, den jag hade velat se hade redan börjat så vi såg You again vilket var sådär. Den var lite förutsägbar och överdriven men det är roligt att bara gå på bio så det gjorde inte så mycket!
Imorgon blir det pyssel, lite shopping till pyssel och kanske Trick or treat street med resten av familjen. Jag vet inte riktigt vad det är för något.
När jag kom hem nu ikväll var det Halloweenpyntat på framsidan av huset så det är roligt! Jag kanske ska köpa en pumpa imorgon och göra en Jack o lantern?!
Det är härligt med helg så att man kan vara uppe lite längre på kvällen, men jag ska inte vara uppe hela natten som Andreas ;)
Nu ska jag svara på lite mail och sen titta på Top model!

~♥~

28 Oktober

Kategori: Allmänt

Mitt internet fungerade inte igår så jag kunde inte visa bilderna så jag gör det nu istället! Förresten så gick det bra med shoppingen igår, det blev dock bara saker till mig men jag hittade kläder så att jag kan klä ut mig till Princess Leia på halloween så det ska bli roligt!
Jennie kommer och hämtar mig snart så vi ska åka till Tj-maxx och kanske Michaels, jag måste köpa lite mer pysselsaker! Det blir verkligen en dyr vecka detta! Men på fredag får man ju mer pengar igen!

Artclass:







Smile!


Mad face!


Silly face!

~♥~

27 Oktober

Kategori: Allmänt

Nu ska jag göra mig iordning och sen hämta upp Jennie och åka till Park Meadows. Och jag kan säga redan nu att det här med att inte köpa något till mig själv idag kommer bli svårt att hålla! Jag måste köpa ett par vantar, jag och Nicholas har varit ute nu i en timme och mina händer är jättekalla! Sen så ska jag försöka hitta en vit klänning så att jag kanske kan vara princess Leia istället för en häxa på halloween, men vi får så hur det går.
Det har varit en bra dag idag och jag har lite bilder att visa senare.

Jag skriver kanske mer ikväll!

~♥~

26 Oktober

Kategori: Allmänt

Idag har Nicholas varit helt underbar! Tänk om han kunde vara på sånt humör varje dag, då hade det varit lätt! Dessutom så sov han till 9 imorse så jag fick 1½ timme på morgonen att ta det lugnt så det var härligt. Vi har varit till biblioteket och till McDonalds inomhus lekplats idag. Det var en bra jobbdag även fast den var lite lång.
Min semester är nu fixad och bestämd till Irene kommer, det blir 6 dagar ledigt och sen får hon vara med mig och Nic i 3 och se hur våra dagar är. Och sen så fick jag veta att Hawaii inte räknades som semester så de återstående 4 dagarna ska jag vara ledig runt julafton. Jennifer måste vara ledig då så hon frågade om jag kunde ta min semester då och det kunde jag förstås. Jag har ju inget planerat och jag trodde ju inte ens att jag hade de 4 dagarna så jag är glad. Och det kan bli lagom att få ledigt i mitten på december och sen i april och sen är det inte långt kvar tills jag får komma hem!
Imorgon blir det Park Meadows med Jennie efter jobbet så det ska bli roligt. Jag ska försöka att handla bara julklappar och inget till mig själv! Det har varit en tillräckligt dyr vecka!

~♥~

25 Oktober

Kategori: Allmänt

Dagen har gått bra. Det har varit dåligt väder, det regnade imorse och det har blåst jättemycket så vi har mest varit inne och lekt. På eftermiddagen så provade vi att gå till lekplatsen men det var för kallt!
Efter jobbet åkte jag och hämtade upp Jennie, den nya svenska aupairen, och vi åkte först till Target sen åt vi middag på Wendys och sen vidare till TJ-Maxx. Hon verkar jättesnäll och det var lätt att prata med henne så det var skönt. Hon kommer från Sundsvall så vi är båda norrlänningar! Det kommer att bli skönt att ha en svensk att vara med. Det är så roligt att man kan gå och prata om vad som helst och ingen förstår en! Det är många som tittar och säkert undrar vad det är för språk man pratar. På onsdag har vi planerat att åka till Park Meadows så det blir nog roligt. Jag trodde att det skulle kännas lite stressigt och jobbigt att ut och åka efter jobbet men det har faktiskt känts skönt. Nu ska jag titta på biggest looser sverige innan jag lägger mig!

~♥~

24 Oktober

Kategori: Allmänt

5 månader i USA!!!
Ja då var denna helgen snart slut också! Det går alldeles för fort! Det har varit en bra dag. Jag pratade med mamma och Wilma imorse. Sen pratade jag med den nya svenska aupairen och hon verkade snäll, vi ska träffas imorgon efter jobbet så det ska bli roligt. Jag följde med resten av familjen till Park Meadows på förmiddagen. Där försökte jag hitta julklappar men det gick inte så bra och jag kände mig inte så shoppingsugen. Men jag hittade en fleecetröja och ett pannband till mig. Jag håller på att förbereda mig inför vintern! Men jag tror att jag har det mesta nu. Det har varit en dyr helg och det gillar jag inte! Nu på eftermiddagen har jag pysslat och tittat på idol. Det är jätteroligt att pyssla men lite jobbit när man hela tiden kommer på saker som man skulle behövt, jag har ju inte ett helt lager här som hemma! 
Det känns lite småjobbigt att börja jobba igen imorgon. Jag är inne i en svacka nu och tycker att det är lite jobbigt så jag hoppas att energin kommer tillbaka snart. Det kommer att bli lite extra jobbigt från och med nu också för Nicholas ska börja att ta bara en timmes nap. Det har ofta varit den bästa tiden på dagen och nu kommer den att förkortas med en timme så det känns sådär.
Nästa helg är det halloween och jag vet ännu inte vad jag ska vara. Men det kommer nog att sluta med att jag klär ut mig till häxa för det är lättast att fixa. Det ska bli riktigt spännande med halloween i alla fall!

Hoppas att ni har det bra, jag saknar er!

~♥~

IRENE!

Kategori: Allmänt

Irene ska komma hit! Jag är sååååå glad! Jag kan knappt förstå det, det känns overkligt. Längtar redan jättemycket men jag måste vänta till den 1 April. Men tänk vad roligt vi kommer att ha, jag har redan planerat massa!

Nu ska jag ringa LCC-Jennifer så att jag kan ringa den nya aupairen sen och se om hon vill hitta på något.

VÄRLDENS BÄSTA IRENE SKA KOMMA HIT :)

~♥~

22 Oktober

Kategori: Allmänt

Vilken bra dag jag har idag! Det hade inte kunnat bli mycket bättre!
Det började med att Nicholas sov till klockan 9 imorse så jag fick en timme till att ta det lugnt. Han hade varit uppe vid 5 på morgonen för att han var hungrig och så drack han en chokladmjölk när han vakande vid 9 så jag behövde inte försöka få honom att äta frukost. Han har munsår just nu så det är svårt att få honom att äta. Så vid 10 åkte vi till King Soopers och köpte en muffinsplåt och en liten bil till Nicholas. Sen när vi kom tillbaka bakade vi chokladmuffins. Det var en sån färdig blandning som man bara tillsätter ägg, vatten och olja. Det är lättast att använda det när man bakar med Nic. Vi använde halloweenformar och de blev riktigt bra. Jag förstår dock inte varför man ska använda en muffinsplåt när man ändå har formar? Goda blev de i alla fall! Eftersom Nic sov så länge så kändes det som om dagen bara flög förbi! När det var färdigjobbat så fixade jag iordning mig inför aupairmötet och Meagan kom och hämtade mig vid halv 7. Våran LCC är så rolig! Restaurangen hon hade valt var typ ett hämtställe så de hade bara två små runda bord och vi var 11 personer som fick trängas! Men det var roligt och pizzan var god. Meagan ska till Breckenridge i helgen så vi kunde inte hitta på något men nästa helg blir det nog middag och bio så det blir roligt. Dessutom så berättade LCC- Jennifer att det är två nya aupairer som har kommit så hon behövde två som kunde kontakta dem och välkomna dem. Den ena var en svensk tjej så jag ska kontakta henne på söndag och kanske hitta på något med henne så det ska bli roligt. 
Jag hoppas att hela helgen kommer att bli bra!


Muffinsen! De är godare än de ser ut!


Nicholas säger Cheese men det blev inget leende!


Jag redo för aupairmöte!

Darth Vader kom precis och sa godnatt till mig!

~♥~ 

21 Oktober

Kategori: Allmänt

Jag tycker inte om mitt namn just nu! Idag var Jani hemma från jobbet så vi kunde äntligen åka till Social security office. Men det gick inte så bra. Mitt namn är för långt, de kan inte skriva in alla namnen på deras datorer. Och dessutom så var det ett papper som jag skrev på på flyget hit som jag hade skrivit Emma som mitt namn och det kunde jag tydligen inte göra för det måste stå Anna som i mitt pass. Så nu måste jag boka en tid så att de kan ändra det och efter det kan det ta en månad innan jag får mitt social security number. Jag blir så less! Det hade varit så mycket lättare om Emma stog först i mitt namn. Men men inget att göra något åt nu!
Annars så har dagen gått bättre än vad jag trodde. Jag trodde att det skulle bli jobbigt med Nic eftersom rutinerna skulle bli ändrade men det har gått bra. Och imorgon är det fredag och aupairmöte. Meagan ska komma och hämta upp mig så att vi kan åka tillsammans. Vi ska äta middag på ett ställe som heter Garlic Jim´s så det blir nog roligt.
Boendet till thanksgiving är bokat nu så vi kommer att åka upp till Copper mountain på torsdagen och åka hem på måndagen så det blir roligt. Jag kommer att passa Nic torsdag och fredag och sen får jag två hela dagar ledigt att åka skidor på. Det ska bli jätteroligt! Jag kommer dock inte att få ett eget rum denna gången men det spelar ju inte så stor roll.
Hoppas att ni mår bra!

~♥~

20 Oktober

Kategori: Allmänt

150 dagar!
Kan ni förstå att jag har varit borta så länge!? Det känns helt otroligt!
Idag känns allt mycket bättre, speciellt efter ett paket från mamma. Men Wilma hon är en expert på att göra mig ledsen! Men det är så roligt att höra att hon saknar mig.
Efter jobbet idag har jag haft tusen saker att göra känns det som! Men det är bra, tiden bara flyger iväg! Halva veckan har gått och torsdagar och fredagar känns alltid mycket lättare än början på veckan!
Nej jag har inte tid att skriva mer nu! Skriver kanske mer imorgon!

~♥~

19 Oktober

Kategori: Allmänt

MOLLY



Jag har haft bättre dagar, om jag säger så. Just nu vill jag bara åka hem...

~♥~

17 Oktober

Kategori: Allmänt

Idag var det dags att åka hem igen! Det var utcheckning klockan 12 så vi packade ihop våra saker och lastade in dem i bilen. Sen gick vi till lekplatsen en sista gång. Efter det var planen att åka skridskor men det var ett hockeylag som hade träning och vi hade inte tid att vänta så vi begav oss iväg ner för bergen istället. Man tror ju att det ska vara små slingriga vägar men det är en tvåfilig motorväg hela tiden där man får köra typ 130 km/h!
Det är skönt att komma iväg lite men alltid skönt att komma tillbaka också! Helgen har gått otroligt fort och imorgon är det jobbdag igen! Nästa helg är det aupairmöte och så ska jag hitta på något med Meagan så det ska bli roligt. Jag måste åka till Park Meadows nästa helg också och titta efter vinterskor och kanske lite julklappar. Jag börjar redan känna mig jättestressad!








Alla hus och affärer var så fina, detta är "turistbyrån".



~♥~

15-16 Oktober

Kategori: Allmänt

Fredag eftermiddag:
Vi kom inte iväg förrän vid 7 på kvällen tror jag. Jag satt bak med Nicholas första biten och vi lekte med Star Wars figurer! Sen efter ett tag blev han lite uttråkad så då ville han titta på film. Problemet var att dvdspelaren var bak i bilen. Så jag fick ta av mig bältet och försökte hitta den men det gick inte så bra så till slut klättrade Jennifer bak från framsätet och hjälpte mig! Så ett tag satt vi bakåtvända i baksätet och försökte hitta alla sakerna! Det roliga var ju också att när vi väl fick fram allt så tog det kanske några minuter och sen kom vi till stället där vi skulle stanna och äta middag! Så hade vi väntat lite så hade vi inte behövt krångla så! I alla fall så efter middagsstoppet satt jag i framsätet och tittade på det man kunde se av bergen i mörkret! När vi kom fram var klockan runt 9 så det var nästan att gå och lägga sig på en gång.
Just det, det var inget hotell som vi bodde på utan det var ett ställe med massa lägenheter. Våran lägenhet var jättefin!


Mitt rum som hade björntema!

Lördag:
Jag vaknade upp törstig och lite snorig men annars så kände jag inte av höjdskillnaden alls så det var skönt att klara sig undan höjdsjukan! Men när jag klev upp berättade Jennifer att Nicholas hade spytt hela morgonen så det var ju inte så bra. Men de trodde inte att det var höjdsjuka han hade. I alla fall så åt jag frukost och sen åkte jag och Jani iväg en sväng så jag fick ta lite kort och så åkte vi till Frisco för att köpa chokladmjölk till Nic. När vi kom tillbaka var Jennifer och Nic ute så han kände sig redan bättre. Så Jani gick till dem och jag gick till "gågatan" i Breckenridge för att titta i affärer. Jag hade packat lite dåligt med kläder, det var kallt till en början men sen vart det bättre! Det var mysigt att gå i alla små affärer men jag kände mig inte på shoppinghumör så det blev billigt! Vilket är bra! Breckenridge är en jättefin liten stad, jag gillar den. Efter att ha ätit en jättegod crepe med banan, nutella och glass var jag nöjd och belåten och gick tillbaka till lägenheten! Där var det dags för nap så jag la mig och tittade på en film. När Nicholas hade sovit färdigt gick vi till en lekplats och sen vidare för att äta middag. Vi letade och letade efter en italiensk restaurang som vi hade sett i en tidning men vi hittade den inte. Så vi gick till en anna italiensk restaurang istället, det var kallt och vi var hungriga så vi orkade inte fortästta leta efter den andra! Det var en fin restaurang med god mat, jag åt tortellini i basilikasås med pinjenötter och det var jättegott! Sen gick vi tillbaka till lägenheten och tog det lugnt innan läggdags!

Utsikt från balkongen:




Lägenheten:





















Vi bodde längst upp!










Staty på en skidåkare!

Oj vad bilder det blev! Jag försöker välja ut några få men det blir alltid många när man har många att välja bland! Fler blir det på facebook också!

~♥~

Bilderna

Kategori: Allmänt

Jag tänkte börja med att visa bilderna som jag inte kunde visa förut. Innan jag berättar om våran lilla resa!









~♥~

15 Oktober

Kategori: Allmänt

Äntligen helg!
Idag har det varit en sådär dag, Nicholas har varit lite jobbig, men när det är fredag gör det inte så mycket för då har man helgen att se fram emot. Och vi kommer att åka upp till bergen redan idag och stanna till på söndag! Det ska bli väldigt roligt. Spännande att se hur Breckenridge ser ut och om vi kommer i tid till att se alla höstträd, eller om det är för sent. Också spännande att se hotellet, jag tror jag kommer få ett eget rum så det blir härligt. Grannarna ändrade sig så de kommer förmodligen inte. De kanske skulle komma upp bara över dagen imorgon så vi får se.
Hoppas att ni får en bra helg allihopa!
Vi hörs på söndag!

~♥~

14 Oktober

Kategori: Allmänt

Idag känns det mycket bättre! Och dessutom känns det som om förkylningen håller på att försvinna! Nicholas var lite jobbig idag också men det kändes ändå bättre än igår. Grannarna är tillbaka från Mexiko så Nicholas lekte med Julie på eftermiddagen. Och de ska kanske följa med upp till bergen i helgen. Jag hoppas att Jennifer hittar boende åt oss för jag vill verkligen åka! Efter jobbet idag tog jag cykeln till posten och skickade ett brev till Wilma. Nu ikväll har jag tittat på Robinson och tagit det lugnt. Jag hann även skriva lite med mamma innan hon åkte på jobbet. Imorgon är det fredag och det ska bli otroligt skönt med helg! Man blir lika förvånad varje gång att veckan har gått så fort!

Jag tänkte visa lite bilder från min cykeltur men det fungerar inte så jag får försöka imorgon.

God Natt!

~♥~




13 Oktober

Kategori: Allmänt

Idag har det inte varit en bra dag. Eller till en början var den helt okej. Jag och Nicholas åkte till southridge och gick på hans artclass vilket är roligt och sen badade vi. Men när vi kom tillbaka blev det jobbigt. Förmodligen så var han alldeles övertrött. I alla fall så ville han inte gå och ta sin nap och blev jätteledsen. Jennifer hade tänkt sova med honom, jag skulle säga till när han hade somnat men istället så tog hon honom innan eftersom han var så ledsen och svår. Och det tog säkert 1½ timme innan han somnade. Jag fick ju lite ledigt men jag föredrar att jobba, jag känner mig så dum när det blir sådär och på något vis skyldig att Jennifer inte "kan" jobba. Jag vet att det var hon som sa att hon kunde ta Nic men det känns ändå jobbigt. Jag fick i alla fall tillfälle att prata med mamma på msn så det var skönt. Hemlängtan kommer ju förstås när det blir sådär jobbigt. Sen låg jag och vilade i säkert 3 timmar så vi får se hur det går att somna ikväll.
Det bästa med denna dagen var att jag äntligen fick Wilmas brev! Det hade förmodligen varit lättare att läsa det en annan dag men även fast det gjorde mig jätteledsen så känns det bättre efteråt. Brevet och teckningen pryder redan min vägg!
Så idag har det varit en av de dagarna som jag bara skulle vilja ta första bästa flyg hem men som vi vet går det ju upp och ner hela tiden så förhoppningsvis är de känslorna borta imorgon och allt känns bra igen.

Nu ska jag snart titta på top model och kanske äta lite glass!

♥SAKNAR ER♥

12 Oktober

Kategori: Allmänt

Idag har det regnat nästan hela dagen. Vi har haft en lugn dag här hemma men det har kännts som en lång dag. Jag hatar att vara förkyld och man blir ju lite tröttare än vanligt och har inte lika mycket energi så jag hoppas att det försvinner snart. Jag har inte så mycket att skriva, det händer inte så mycket just nu, bara det vanliga. Jag längtar till helgen och jag hoppas att Wilmas brev kommer imorgon! Och så längtar jag till aupairmötet nästa vecka. Hoppas att ni där hemma har det bra. Har ni fått någon snö än? Jani berättade att de hade fått det i Finland.

~♥~

10 Oktober

Kategori: Allmänt

Idag har jag verkligen en slapp dag! Jag har inte gjort någonting känns det som. Jag hade ju tänkt baka bullar men jag kände verkligen inte för det. Jag tror att jag håller på att bli förkyld igen. Men jag hoppas att det försvinner, jag har köpt halstabletter så förhoppningsvis hjälper det. Så vad har jag egentligen gjort idag!? Jag har fixat lite med scrapbookingen och suttit framför datorn och stickat. Jag har tittat på halv åtta hos mig och arga snickaren! Det är skönt att bara ta det lugnt men när man inte gör saker så får man mer tid till att tänka och då kommer förstås hemlängtan. Men konstigt nog så känns det helt okej idag, jag vet inte om det är för att jag har något att se fram emot nästa helg? Denna helgen är inte ens slut och jag längtar redan till nästa! I alla fall så igår sa Jennifer något om att det började bli kallare ute nu och då sa jag att löven på träden har börjat bli gula. Då berättade hon att colorado har den finaste hösten hon har sett, i bergen åtminstone. Så det slutade med att vi bestämde att vi ska åka upp till bergen (Breckenridge tror jag) nästa helg och sova en natt på hotell så det ska verkligen bli roligt. Jag hoppas att jag kommer att kunna ta några fina höstbilder. Det blir första gången som jag får åka upp till bergen och jag är glad att vi kommer göra det en gång innan vintern. Nästa gång blir i slutet på november så då kommer det att vara snö där.
Imorgon börjar en ny jobbvecka och det känns bra än så länge. Jag tycker att det känns roligare nu när vi åker omkring lite och hittar på saker. Tiden går fortare då också. Och denna veckan har jag något riktigt roligt att se fram emot, ett brev från Wilma!

Hoppas att ni har det bra!

P.S Helt otroligt, det regnar ute! Första gången sen jag kom tillbaka hit tror jag. D.S

~♥~

9 Oktober

Kategori: Allmänt

Denna dagen började verkligen inte bra! Internet fungerade inte när jag startade datorn på morgonen och jag blev jätteorolig att det var något fel på datorn. Jag försökte med allt jag kunde komma på men det blev ingen skillnad. Sen när jag gick ner för att äta frukost så berättade Jani att hans internet inte hade fungerat heller så han hade gjort något med internetkontakten och sen fungerade det. Det var jätteskönt att höra för då visste jag ju att det inte var min dator som var knäpp! Det är otroligt vad beroende jag är av datorn här. Direkt när internet inte fungerar känner jag mig på något vis jätteensam och långt borta från alla. Jag får nästan som en panikkänsla så det var verkligen skönt att det fungerade för då kändes allt bra igen!
Efter frukosten tog jag cykeln till eastridge recreation center för där var det en höstmarkand med hantverk. Det fanns mycket saker men inget som var speciellt intressant. Så jag cyklade vidare till TJ-Maxx och köpte en stickad tröja och kläder till Wilma.
Nicholas var på simskola med Jani på förmiddagen och innan de åkte hem köpte de med mat från en italiensk restaurang till lunch. Så när jag hade varit hemma en stund så kom de med maten. Nicholas kom upp till mitt rum och berättade att han hade köpt jättegod mat till mig så vi gick ner. Sen när jag tog ur "lådan" med mat ur påsen så såg jag något som såg ut som en grå mask sticka ut ur kartongen och öppnade och där låg en av Nicholas plastmöss (som han köpte för att skrämma oss till halloween) så jag stängde den fort och låtsades bli rädd så Nic fick komma och ta bort den! Det var lite roligt!
Nu har jag försökt att hitta kurser igen och denna gången hittade jag det som jag tror är rätt. Men det var ju typiskt att jag inte hittade det förut för nu är det för sent att söka till de kurserna för de flesta började i slutet på september. Hade jag hittat det förut när jag letade så hade det ju gått bra. Så det verkar helt enkelt som om jag kommer att måsta läsa alla mina credits på en termin och det kommer nog att bli lite jobbigt. Jag ska se vad det skulle kosta att åka iväg på en helgkurs för då skulle jag ju få hälften av creditsen gjorda. Det känns som om jag är väldigt sen med allt! Mycket att fixa och göra men det ska nog ordna sig!

~♥~

8 Oktober

Kategori: Allmänt

Idag har det varit en bra dag!
Det var lite svårt att få Nic att vilja åka till skolan imorse men när vi väl kom dit gick det bra. För ovanlighetens skull så hade vi molnigt idag och ganska kallt så det blev bara en kort stund på lekplatsen. Vi tog en tidig nap och vid halv 4 åkte vi iväg med Jennifer till DMV (department of motor vehicles) för att fixa ett colorado ID till mig. Det gick dock inte så bra, vi fick veta att jag måste ha ett social security number först så vi åkte dit men där var det stängt så det kommer dröja ytterligare innan jag kan fixa det. Efter det åkte vi till Christy sports där jag köpte liftkort för 8 dagar så nu känner jag mig fattig igen! Men jag ser verkligen fram emot thanksgiving då jag får åka skidor för första gången här. När vi var färdiga där åkte vi vidare till Target. Jennifer har kommit fram till att Nic ligger efter när det gäller datorer (här börjar de tydligen med datorer när de är 3 år!) så de funderade på att köpa en till honom. Men jag tror att de kom fram till att Jani skulle köpa en ipad så att Nic kunde få hans dator. I alla fall så efter Target åkte vi till en restaurang som hette Rock bottom, det var ett häftigt ställe och hade god mat. Vi kom inte hem förän halv 9 så det har varit en lång dag med mycket åkande hit och dit men det är bara roligt tycker jag! Nu ikväll har jag tittat på idol och fortsatt med min stickning.
Just det! Jag brukar sjunga "nyss så träffade jag en krokodil..." låten för Nicholas, han tycker den är jättebra! Och idag när vi lekte scooby doo så frågade jag vad han var för monster och då sa han "flak där bak monster" och det är de sista orden i krokodilsången. Det låter bara så roligt när han säger det!
Nej nu måste jag gå och lägga mig! Det känns som om jag har massor att göra imorgon!

God natt USA, God morgon Sverige!

~♥~

6 Oktober

Kategori: Allmänt

Idag har det varit en bra dag! På förmiddagen var det dags för fösta artclassen och det var roligt! Sen gick vi till poolen och badade fram till lunch då vi åkte hem. Nicholas var lite övertrött idag så napen blev lite jobbigare än vanligt men han somnade i alla fall! Det är konstigt att det är svårare när man verkligen märker att han är trött. På eftermiddagen lekte vi som vanligt. Idag var det en blandninga av scooby-doo, star wars och arbetsmaskiner!
Efter jobbet åkte jag till Michaels igen, när man väl börjar pyssla så kommer man ju på att man behöver både det ena och det andra. Men jag hittade faktiskt inte så mycket av det jag hade tänkt. Men det viktiga köpte jag och det var mer garn som var på rea. Jag försökte hitta strupstickor för tjockt garn men de hade de inte! Jag vet inte hur de stickar strumpor och vantar? Jag får fråga mamma om hon kan skicka. Ikväll är det top model och hellcats så det blir perfekt att sitta och sticka till det!
Imorgon är det storytime på biblioteket på schemat och på fredag är det skola för Nic och efter det ska vi till DMV (?) och fixa Colorado ID till mig, äntligen! Så efter det kan jag fixa meddlemskort till recreation centren och bibliotekskort så det blir skönt. Sen kan jag börja låna filmer och det blir toppen, böcker också för den delen!
Nu ska jag börja på en halsduk för kanske tredje gången!


Redo för målning!




Snack vid poolen



~♥~

5 Oktober

Kategori: Allmänt

Ännu en dag avklarad. Jag känner mig lite trött men det har varit en helt okej dag. Det är helt otroligt vad det går upp och ner hela tiden! Ena stunden känns det jättebra och andra undrar man hur man ska orka med det här.
 Men jag har halloween att se fram emot nu och nästa aupairmöte och sen blir det thanksgiving i november och i december julen förstås. Men där vet jag inte om det kommer att bli lättare eller svårare? Det får vi se.
Just nu är jag jättesugen på att fortsätta med min scrapbooking så det ska jag göra!

Saknar alla jättemycket!

~♥~

3 Oktober

Kategori: Allmänt

Redan söndag! Helgerna går så fort. Igår på förmiddagen hände det inte så mycket. Men på eftermiddagen cyklade jag till TJ-Maxx och där köpte jag två ramar. Det känns som om jag har blivit väldigt snål när det gäller vissa saker här. Jag hittade ett par byxor och en stickad tröja som jag gillade och de kostade inte ens 200 kr tillsammans men jag tyckte att det kändes för dyrt! Men det är väl kanske bra också. Sen så åkte jag till Target också och framkallade 150 kort, tror jag att det var. Jag vet inte om de har andra format här men det verkar som om de är lite mindre här för på vissa kort kunde man se att det fattades lite men det gör inte så mycket. Annars så spenderade jag kvällen med att titta på idol. Det är så härligt att titta på lite svenska program!
Idag på förmiddagen så passade jag Nicholas i ungefär 2 timmar medans Jani och Jennifer hade storstädning. Och sen åkte jag iväg till Michaels som är ungefär som Syssla hemma. Och det blev en mycket dyrare resa än vad jag hade tänkt! Men jag köpte ganska mycket saker och nu kommer jag att ha något att pyssla med ett tag. Jag har köpt album och papper så nu kan jag äntligen börja med scrapbookingen vilket ska bli roligt. Sen så köpte jag garn och stickor så att jag kan sticka vantar, halsduk och sockar till vintern. Så nu känner jag mig jättesugen att börja med det!
Det verkar som om jag har fått något roligt att se fram emot i November nu i alla fall! Vi ska åka upp till bergen (Copper mountain) under Thanksgiving och åka skidor. Jag tror att vi skulle vara borta i fyra dagar. Så det ska bli roligt och spännande. Jag fick välja mellan att stanna här hemma och inte jobba eller följa med och jobba lite så att Jani och Jennifer får åka lite skidor också och självklart väljer jag att följa med! Vi ska köpa liftkort snart också, jag vet inte om jag ska köpa för 4 eller 8 dagar, jag måste fråga hur många gånger de tror att vi kommer att åka skidor. Det kostar i alla fall ungefär 200kr/dag så det är väl inte allt för dyrt för att åka skidor i klippiga bergen!

Nej nu vill jag sätta igång med mitt pyssel!


Synd att det alltid är någon som måste ta kortet, jag saknar farfar på detta men det var det bästa jag hittade.






Min anslagstavla som ser lite roligare ut nu när jag har fler bilder. Och det bästa är ju förstås Wilmas fina teckningar!


Mina inköp idag!

~♥~

1 Oktober

Kategori: Allmänt

Ny månad!
Och här är det Halloween som gäller överallt! I veckan när jag var ute och cyklade så såg jag några som hade dekorerat framför sitt hus med gravstenar och en massa saker! Och affärerna är fulla med Halloweensaker och det är inte förrän den sista oktober. Nicholas har redan beatämt att han vill vara en spindel, jag har ingen aning om vad jag ska hitta på. Det ska bli roligt att fira Halloween här i alla fall.

Idag har det varit en ganska bra dag. Det var lite strul när vi kom till skolan men det gick bra och körningen var inga problem idag heller. Efter jobbet åkte vi och handlade på King soopers och jag tror vi var där i nästan två timmar! Nicholas hade lite problem att välja en leksak!

Imorgon ska jag nog åka och framkalla lite kort och så ska jag prata med mamma. Annars blir det nog lite städning och att ta det lugnt! Det känns otroligt skönt med helg!

Hoppas att ni har det bra!

~♥~

30 September

Kategori: Allmänt

Idag har det varit en bra dag!
Och vi tog ett stort steg idag, jag körde Nicholas själv till biblioteket! Och det gick jättebra så jag ska köra honom till skolan imorgon också. Det kanske blir lite mer nervöst för jag har aldrig varit på det stället men det är nära biblioteket så det borde inte bli så svårt. Och nästa vecka börjar alla aktiviteter, på måndagar är det en musikklass, på onsdagar en bildklass, på fredagar en skolklass och en dag i veckan blir det biblioteket och bad så det kommer att bli fullt upp framöver vilket är bra!
Jag har inga planer för helgen, bara att ta det lugnt. Jag ska nog åka till Target imorgon efter jobbet och framkalla kort så jag kanske kan börja med min scrapbooking.
Jag fick mina skidstavar idag och de verkar bra, de var lite långa men när man har pjäxorna på sig så kommer de nog att vara perfekt! Så nu är det bara jackan kvar sen har jag hela min utrustning. Jag ser verkligen fram emot vintern då jag får prova allt.
Tänk att det är fredag imorgon, veckorna går fort, fast denna veckan har ju varit en kort vecka för mig eftersom jag inte jobbade på måndagen. Men det ska bli härligt med helg, så att jag får sova ut lite. Jag har kännt mig lite trött, både igår och idag somnade jag under napen och det brukar jag inte göra.
Nu ska jag titta färdigt på rädda willy 4!

Saknar er!

~♥~