Anna Emma Elisabeth Gunnarsson

Äntligen sol!

Kategori: Allmänt

Jag har suttit ute och läst hela morgonen och det har varit jätteskönt. Fram till för ett tag sen då jag gick in och kom på att jag hade glömt att smörja in mig och upptäckte att hela jag var röd. Inte bra, så nu vet jag inte hur jag ska göra för jag vill ju vara ute men brännan har redan börjat svida. Jag får väl försöka att hålla mig i skuggan. Det är åtminstone skönt med lite sommarväder för ovanlighetens skull!

Om någon timma ska jag cykla ner på ica och hämta ut min nya kamera! Jag har velat köpa en ny sen jag tappade min gamla i golvet. Den fungerar ju men bilderna blir inte så bra och så tar batteriet slut jättefort. Så nu har jag efter ungefär 6 månader bestämt mig för att köpa en ny. Jag funderade på att göra det innan jag åkte till kebnekaise men jag kunde inte bestämma mig för vilken jag skulle köpa. För några dagar sen hittade jag en som jag tyckte verkade perfekt, jag har velat mellan att köpa en systemkamera eller en vanlig digitalkamera, och jag hittade en som var en blandning. Longzoom heter de visst och jag hoppas att den är bra. Ett tag hade jag funderingar på att vänta med att köpa en kamera tills jag är i USA men sen kom jag på att jag vill ju ha kameran så att jag kan ta kort innan också.

Till helgen ska jag, mamma, Sandra och Andreas gå på exponorr, det ska bli roligt. Jag ska se om jag hittar ett par sandaler som jag kan ha att fjällvandra i.

Nästa helg drar jag och mamma iväg till Storulvån. Därifrån ska vi vandra till Sylarna och övernatta två nätter på stationen. Jag längtar jättemycket för jag verkligen älskar att fjällvandra. Det ska bli roligt att se hur det är att sova på en station för det har jag aldrig gjort förut. Det bästa är väl att man får en lättare packning. Men jag tror nog att det är mysigare att sova i tält.

Nu ska jag ut i värmen igen!

Barnvakt

Kategori: Allmänt

Jag är barnvakt till Wilma just nu. Hon sitter framför tv:n och spelar tvspel så det är ganska lugnt nu, men det har varit full rulle hela dagen! Ska passa henne hela helgen eftersom mamma jobbar.

Snart kommer mamma hem och då får jag skjuts till Irene där jag ska spendera kvällen. Det ska bli roligt, det var ett tag sen vi sågs nu!

14 Juni

Kategori: Allmänt

Då var det slut på helgen och allvaret börjar imorgon igen. Jag har en dubbel körlektion, jag tycker fortfarande inte om det men man måste ju. Jag förstår inte hur jag ska klara av att ta körkortet men det går nog bättre såsmåningom. Teorin tror jag inte att det kommer bli problem med, det är körningen jag oroar mig för.

I helgen ska jag passa Wilma så jag ska fundera ut lite saker som vi kan hitta på. På midsommar ska vi i alla fall göra en midsommarstång som vi kan dansa runt! Har också funderat på om vi ska gå på bio...

Idag har jag suttit och försökt få ihop kollagen till aupair ansökan. Det är lite svårt att välja bilder och man vill ha alldeles för många. Det ska få plats på ett A4 papper så man kan bara ha 5-7 bilder. Men det är roligt att sitta och pyssla liten så det blir nog bra till slut. Det är onlinemöte den 14 så efter det ska jag skicka in ansökan och det blir spännande. Men jag tror inte att jag kommer in i själva systemet förrän jag har tagit körkortet så det känns lite stressig. Men jag börjar tycka att det blir mer och mer spännande nu när jag har kommit en bit på vägen! Har ju till och med köpt en resväska!

10 Juni

Kategori: Allmänt

Idag har jag haft två körlektioner. Det gick ganska bra men jag tycker fortfarande inte om det. Det är alldeles för mycket att hålla reda på och jag kommer att få lite problem med hastigheterna. Jag vill inte köra fort! Men det kanske känns bättre när man börjar känna sig lite säkrare med körningen.

Idag har jag inhandlat en gigantisk resväska som jag ska ha när jag åker till USA. Jag tog den största dom hade så det ska nog räcka! Sen så har jag bokat in mig på ett onlinemöte så jag hoppas att det fungerar denna gång! Börjar nästan bli färdig med ansökan nu också. Det är bara kollaget kvar och så måste jag finslipa lite mer på det personliga brevet, det är så svårt att veta vad man ska skriva för man vill ju verkligen att familjen ska tycka att jag verkar intressant och som en bra aupair.

Den här låten är jättebra (tycker åtminstone jag!)


Jag vill att det ska bli sol!

Kategori: Allmänt

Tittade på lite bilder och hittade några fina sommarbilder!






STUDENT

Kategori: Allmänt

Nu är det över, jag behöver inte gå i skolan längre! Det känns konstigt och lite ledsamt men också otroligt skönt. Tänkte lägga upp lite bilder.








En glad Carro!


Och en lika glad Malin!






♥TACK ALLA FÖR FINA PRESENTER OCH BLOMMOR♥

Studentveckan har börjat!

Kategori: Allmänt

Igår vart det en kort dag på skolan. Var på bilden och hämtade lite saker och sen drog jag ner på stan för att träffa Irene. Hon skulle tatuera sig och behövde lite stöd. Efter en lång väntan medans skissen till tatueringen ritades upp fick vi äntligen komma in. Jag stannade dock inte så länge och tittade eftersom det inte fanns någonstans att sitta och jag blev trött i fötterna. Men jag tror att hon klarade det galant utan mig. På torsdag får jag se den färdiga tatueringen, jag gick innan de hade fyllt i färgen så det ska bli roligt att se.

Idag har jag varit ledig men som få andra så åkte jag till skolan ändå för att rensa ut skåpet och ta med lite saker hem. Sen åkte jag och mamma till körskolan där jag bokade in 10 körlektioner under de två följande veckorna. Det känns lite nervöst men det kommer nog att gå bra. Min körlärare heter Leif och han verkar jättesnäll. Nu gäller det bara att börja repetera teorin också så kanske jag har ett körkort inom den närmsta framtiden!

Imorgon är det skola igen och vi har studentfotografering. Jag har ännu inte bestämt vad jag ska ha på mig, det beror lite på vad det blir för väder. Sen så har vi mentorsdag med både ettorna och tvåorna där vi förmodligen ska bowla. Det kan bli roligt, men jag tror inte att det kommer att komma många från min klass men vi får se.

Ikväll är det ridning igen och det ska bli roligt. Jag hoppas på att få rida på Roxy igen men vi får se. Jag red på Avalon sist och det gick ganska bra.

På fredag händer det! Sista dagen jag är på skolan. Vid halv tolv går vi ut på trappan och sen får vi träffa våra nära och kära innan vi lämnar Palmcrantz för gott! Det ska bli väldigt skönt ♥