Anna Emma Elisabeth Gunnarsson

29 Augusti

Kategori: Allmänt

Ingen fjällvandring blev det, synd men det var nog lika bra för jag håller på att bli förkyld. Jag vaknade i morse och hade jätteont i halsen. Jag hoppas att jag inte har blivit smittad av moffa som har halsfluss. Så nu ska jag försöka bli frisk med naturläkemedel och te med honung. Dagen har hittils spenderats framför tv:n och så har jag börjat läsa nionde grottan och så ser nog resten av dagen ut också. Jag har ingen lust att göra något annat, hade sett fram emot fjällvandringen så det var synd att det inte blev av. Jag ska koncentrera mig på att bli frisk nu för jag har en körlektion på tisdag som jag inte "vill" missa!

~♥~

26 Augusti

Kategori: Allmänt

Idag känns allt mycket bättre än vad det har gjort de senaste dagarna. Imorgon får man lön och den blev mycket bättre än vad jag hade väntat! Så imorgon ska jag och mamma till stan. Jag har även äntligen fixat födelsedagspresent till Irene, eller åtminstone en del av den! Jag hoppas att hon blir glad. Och snart överger hon mig och flyttar till Åre, men som tur är så är det ju inte så långt så jag kommer ju att åka och hälsa på henne. Men jag kommer ändå att sakna henne! Jag är lite avundsjuk att hon ska få börja skolan och vet vad hon ska göra famöver medans jag inte vet vad jag ska fördriva tiden med medans jag tar körkortet. Men efter det har jag ju USA att se fram emot.

I helgen så ska jag, mamma och Wilma åka till Storulvån och fjällvandra beroende på vad det blir för väder. Vi ska i så fall gå halvvägs till Blåhammaren och tälta vid stugan där. Det blir Wilmas första fjällvandring så det kan bli spännande att se hur det kommer att gå. Om det blir för dåligt väder så kommer vi förmodligen att åka ner till Sundsvall istället och gå på ikea och hälsa på Eleine.

Jag har snart läst ut "ljudet av ditt hjärta" så snart kan jag börja läsa "nionde grottan" så det får bli mitt tidsfördriv resten av dagen!



~♥~

Hemma igen!

Kategori: Allmänt

Då är vi tillbaka igen från våran minisemester! Mycket gick på tok men vi hade roligt ändå! Vädret var inte det bästa, på lördagen regnade det hela dagen så det blev ingen paddling. Jag tänkte visa lite bilder.

Grillning på fredagkväll:







Thailändska pavaljongen:







Döda fallet:





Wilma fiskar:


(ser ni trasslet som hon har fått till!!)


(Andreas fick komma och hjälpa till!)

~♥~

19 Augusti

Kategori: Allmänt

Det händer inte speciellt mycket nu. Jag skulle vilja spola fram tiden lite men det går ju inte! Imorgon ska jag i alla fall träffa Irene så det ska bli roligt. Hon har varit borta så det var ett tag sen vi sågs. Får se vad vi hittar på, det blir säker roligt vad det än är! Och så får jag se hur mycket Leo har vuxit.

På fredag åker vi iväg ner mot Hammarstrand med husvagnen. Vi ska ta en kort "semester" innan skolan börjar igen för brorsan och syrran. Vi ska beroende på vädret förmodligen hyra kanoter och paddla lite på lördagen och på fredag kväll blir det kräftor. På söndagen blir det döda fallet och thailändska pavaljongen om jag får som jag vill! Har varit där många gånger men det är kanske därför jag vill dit igen, det känns som en tradition nästan! Sen om det finns tid över vill jag vandra upp på statdsberget och titta på utsikten.

Ikväll är det So you think you can dance och så ska jag smaka på min New York blueberry cheesecake som jag har bakat idag!

~♥~

14 Augusti

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit till stan och haft en körlektion, det kändes lite bättre än vad det brukar så det var bra. Jag ska snart gå och hämta Wilma på fritids och sen ikväll kommer Sandra och Andreas och hämtar katterna.

I helgen jobbar jag mina två sista dagar, det är ju lite synd. Hade ju varit bra om jag fick jobba tills jag åker, men vi får se vad jag hittar på fram till dess.

Tiden rullar på och det känns som att det enda jag väntar på är körkortet och sen kan det roliga börja!

~♥~

6 Augusti

Kategori: Allmänt

Idag har jag haft en körlektion, det går framåt men jag tycker bara att det blir jobbigare för varje lektion. Ska det aldrig ta slut!?

Imorgon ska jag och Wilma ta bussen till stan och strosa runt lite och sen gå på bio och se Hanna Montana. Det kommer att vara svenskt tal så jag kommer väl att sitta och tycka det är jobbigt under hela filmen! Hon fick ju en biobiljett av mig i födelsedagspresent så jag tyckte att det var dags att använda den och då valde hon att se den filmen!

Senare på kvällen blir det kräftor hos momma och moffa, det ska bli jättegott!

~♥~

R.I.P

Kategori: Allmänt

~♥~

~♥~