Anna Emma Elisabeth Gunnarsson

28 November

Kategori: Allmänt

Söndag:
Vi vaknade vid 8 tror jag. Sen var det den vanliga morgonrutinen med frukost och så. Strax innan 10 började jag passa Nic och då gick Jani och Jennifer för att åka skidor och Jennie åkte hem. Så jag och Nic lektle lite i lägenheten en stund sen gick vi ut för att ta en busstur! Nicholas älskar att åka buss och vi åkte med en jättesnäll busshaufför som lät Nic stänga dörrarna. Sen när vi hade åkt runt ett varv så lekte Nicholas i snön fram till lunch då vi gick tillbaka. Efter lunch så lekte vi lite Star Wars innan det var nap. Jag hade ont i huvudet så det kändes skönt att få vila lite! Och jag hade tur för Nicholas sov i över två timmar och när han vakande var Jani och Jennifer tillbaka så då slutade jag kan man väl säga. Jennifer såg att jag inte mådde så bra också. Vi gick och köpte middag alla tre men det slutade att vi kom tillbaka olika tider allihopa! Och tydligen medan jag väntade på maten så blev Jani och Jennifer osams så stämningen här är lite si och så. Det har hänt förut så det är ju inte helt nytt. Men det är ju klart att det är roligare när de inte är osams, det brukar ju som tur är gå över ganska fort. Eftersom jag inte mådde så bra så la jag mig tidigt. Internet fungerade ju inte heller så det var inte så mycket att göra!


Utsikt från fönstret i lägenheten!


Också från fönstret.




Nicholas är "The king of the world!"




Här är huset vi bodde i, Tucker Mountain Lodge.

~♥~

27 November

Kategori: Allmänt

Lördag:
Vi klev upp halv 8 för vi tänkte börja åka skidor på en gång när liftarna öppnade 8.30. Vi blev dock en kvart sen men det gjorde inget! Strålande sol och inte så kallt, det var helt underbart! Och vi åkte och åkte och åkte! Vi tog bara en paus och det var för att äta lunch och det gjorde vi på ett ställe mitt i backen!
 När vi åkte en lift så tog jag av mig vantarna för att ta kort och då tappade jag en vante! Som tur var så gick backen under liften så vi kunde åka och hämta den men det var kallt den stund jag var tvungen att vara utan vante!
 Vi har åkt lite här och där idag och det har varit riktigt roligt. När vi kom upp till backen sista gången så var klockan fem i 4 och liftarna stänger 4 så vi hade bra timing. Sista åket som man egentligen inte ska åka var jättehärligt för det var nästan tomt i backen och man kunde bara ta det lugnt och njuta! Efter det var både jag och Jennie helt slut! När vi kom tillbaka till lägenheten hann vi bara byta om innan det var dags att gå igen! Vi gick allihopa och åt middag på en kinarestaurang. Jag åt soppa och vårrullar och det var riktigt gott. Efter det köpte vi choklad på The chocolate factory innan det var dags att gå och vänta på tomten som skulle komma åkandes ner för backen. Det var kallt men det var häftigt. Alla skidlärarna åkte med typ röda tomtebloss ner för vacken och sist åkte tomten. När vi hade sett det så gick jag och Jennie tillbaka för att ta ett dopp i hottuben och det var så otroligt skönt efter en dags skidåkning. Vi hade frysit ganska mycket under dagen. Sen precis när vi kom tillbaka upp till lägenheten så började fyrverkerierna så vi stod och tittade på det genom fönstret. Det var riktigt fint, bland de finaste fyrverkerierna jag har sett. Vi kände oss otroligt trötta så vi somnade nog före Nicholas!






Bergen är så otroligt fina!








Det var här jag tappade vanten!


Väntar på tomten!


Det var jättesvårt att ta kort, på detta ser man på ett ungefär vad det är i alla fall!


Julgranen som tändes när tomten kom.


Jernnie i hottuben!


Och så jag!

~♥~

 

26 November

Kategori: Allmänt

Fredag:
Jag klev upp ganska tidigt för jag visste inte riktigt när jag skulle börja passa Nic. Vid klockan 10 tror jag att den var så var Jennifer och Jani på väg men då ville Nicholas också åka så vi gick iväg allihopa till barnbacken. De hade till och med en sittlift i barnbacken! I alla fall så åkte vi några gånger och sen fick jag prova att åka med Nic i sele och det gick bra så jag fick ta honom några åk och jag åkte även liften med honom en gång. Efter ett tag så blev han trött så Jani och Jennifer följde med oss till bussen. Så jag och Nic tog bussen till Center village där vi bodde. Han var trött och hungrig så när vi skulle gå till lägenheten var han jobbig och grinade och gnällde men sen när vi kom fram så gick han direkt till sängen så vi tittade på tv och sen läste vi en bok innan nap och han somnade på en gång! Sen så sov vi i typ två timmar och precis när vi hade vaknat så ringde Jennie och sa att hon var här. Jennifer var här då och Jani kom strax efter. Sen hade vi lite strul med att få parkering till Jennie men det löste sig till slut. Så när hon äntligen kom hit så gick vi med Jennifer och köpte pizza till middag. Efter vi hade ätit så badade vi i hottuben ute och det var jättehärligt! Stjärnklar himmel var det också! Sen på kvällen tittade vi på twilight innan vi la oss.


Min nya skidutrustning! Den funkade jättebra!


Nicholas ville ha sina pjäxor på sig nästan hela tiden och han åkte lite skidor inne också!

~♥~

29 November

Kategori: Allmänt

Nu är jag tillbaka i Highlands Ranch igen! Internet fungerade bara de två första kvällarna så jag har inte kunnat uppdatera. Men jag ska göra det nu tänkte jag! Vi har i alla fall haft det jättebra men det är skönt att vara hemma igen!

~♥~

Happy Thanksgiving!

Kategori: Allmänt

Åh vilken härlig dag jag har haft!
Det var kallt i lägenheten i natt så jag vakande tidigt men klev upp vid halv 8. Jag åt jättegod frukost som bestod av vaniljyoghurt med flingor, kaffe och en jättegod våffla! Efter det var jag jättemätt och kände mig redo för dagen! Jag tror att klockan var runt 9 när jag och Jani begav oss till liften. Det är så häftigt för man bor ju nästan i backen, det tog bara några minuter att gå till liften. Det var kallt imorse ute också, runt 15 minus tror jag, men det kändes inte allt för kallt. Liften var en sittlift så jag kände mig lite nervös först men det gick bra. Vi pratade under vägen upp och tittade på kartan och det var nog tur för annars hade jag nog blivit nervös över att se vart jag skulle åka ner! Utsikten var jättefin och det var strålande sol så jag hade inte kunnat få det bättre, möjligen lite varmare! I alla fall så blev jag lite sådär smårädd över att åka ner men jag bestämde mig för att inte tänka så mycket utan att bara åka och då gick det jättebra! Var inte alls läskigt och det var jätteroligt. Jag kände mig riktigt stolt faktiskt! Efter några åk skulle Jani åka med Nic så då åkte jag själv. Jag åkte samma backe hela tiden för den var så bra. Det är ju otroligt vad långa backarna är här! Och det är ju skönt att åka sittlift, man blir inte lika trött då. Nu åker jag till och med sittlift utan den där saken man kan ha framför sig! Vid tvåtiden började jag bli trött i benen och det var kallt så då åkte jag ett sista åk innan jag begav mig tillbaka till lägenheten. Då kom jag på att jag hade glömt att ta en nyckel så jag fick vänta i ungefär en timme innan Jani kom! Det misstaget ska jag inte göra igen! Sen på eftermiddagen hjälpte jag Jennifer med thanksgivingmiddagen som enlig henne blev helt misslyckad! Vi hade lite problem igår för kalkonen skulle ligga i blöt och diskhon läckte så det slutade med att den fick vara i badkaret! Jag skulle ha tagit kort på den, det såg ju för roligt ut! I alla fall så är det svårt att laga mat och så när man är så här högt upp så kalkonen blev inte riktigt färdig så den kunde vi inte äta för den behövde gräddas mer. Resten blev väl okej men enlig Jennifer inte alls som det ska. Sen skulle vi äta äppelpaj till efterrätt och den behövde vara inne i ugnen längre också så den hann vi inte äta! Det blev ju en minnesvärd thanksgiving i alla fall!
Imorgon ska jag passa Nic och så kommer Jennie så det blir roligt. Och på lördag blir det skidåkning igen som jag ser fram emot! Oj vad mycket det blev, jag hade så mycket att berätta och ändå känns det som om jag har glömt hälften!









~♥~

6 månader!

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit i USA i 6 månader! Jag har klarat av halva tiden, jag kan inte förstå att jag har varit borta så länge! Men det känns jätteskönt att ha kommit halvvägs. De kommande 6 månaderna kommer nog att gå jättefort med allt jag har att se fram emot. Speciellt besök från sverige! Sen så måste jag ju studera i 72 timmar också. Snart kommer de nya kurserna ut så då kan jag börja skriva in mig på dem. Jag och Jennie har tänkt att ta någon kurs tillsammans så det blir roligt.
Idag har det varit en härlig dag. På förmiddagen åkte vi till biblioteket. Jennifer hade glömt att vi skulle dit så Jani hade tagit volvon till jobbet för det var matvaror i den andra. Så jag var tvungen att ta Subarun och det kändes nervöst men det gick bra. Det känns ju bra att de litar på mig att jag kan köra bra.
Sen så kom Jani hem vid 4 och då var det bara att göra sig redo för att åka och jag tror att vi till och med kom iväg till halv 5 så det var riktigt bra gjort! Efter ett tag ville Nic ha sin napp och den var ju självklart bak i bagaget så Jennifer fick även denna gången klättra bak och försöka få fram den! Jag satt bak med Nic hela resan idag, för han ville leka med mig! Men vi tittade på film mest hela resan så det var lugnt och skönt.
Nu är vi framme i Copper mountain och "lägenheten" är fin men ganska liten. Jag och Jennie kommer att få sova i en bäddsoffa. Men ingen av oss är speciellt kräsna. Det enda är väl att det hade varit skönt att ha ett eget rum att få gå undan lite men jag tror att vi kommer att vara ute och flänga ganska mycket!
Utanför fönstret har vi en hottub så det ska bli roligt att bada där. Men det känns som om det borde vara väldigt kallt!
När vi kom fram så var det -21 grader och det är ganska mycket snö ute. Äntligen lite vinerkänsla! Imorgon ska det vara sol och -12 grader så det verkar helt okej för skidåkning. Det ska bli spännande att åka skidor. Det finns tydligen över 100 backar här så jag får se till att inte åka vilse! Det är bra för det verkar finnas ganska många lätta backar.
Imorgon är det Thanksgiving också så Jennifer ska laga en liten thanksgiving middag. Vi har en typ 10 kilos kalkon i kylskåpet! Jag ser verkligen fram emot att smaka det!
Jag känner inte av höjden än så jag tror att det är lugnt nu. Av vad jag har förstått så kommer det ganska fort om man kommer att få det.

Hoppas att ni har det bra!

~♥~

23 November

Kategori: Allmänt

Igår var det en vanlig måndag. Det var lite blåsigt och kallt så jag och Nic var bara till parken en liten stund. När jag slutade åkte jag och Jennie till Cheesecake factory och mötte upp Emily och hade våran "Cheesecake monday"! Det var gott som vanligt! Jag provade en tiramisucheesecake och den var helt okej. Nästa gång blir det nog en chocholate mousse.
Idag har det också varit en vanlig dag. Nicholas har varit riktigt bra så det var skönt, det var bara innan napen han var lite jobbig. På förmiddagen var vi till parken, det var mycket härligare väder idag, där lekte Nicholas med en jättegullig tvåårig kille. Sen på eftermiddagen hade han karate och det gick riktigt bra! När jag slutade åkte jag till postoffice och efter det åkte jag hem och packade. Vi åker imorgon klockan 5 är det tänkt. Det ska bli väldigt spännande. Jag kommer att vara ledig på torsdagen och lördagen. Vi gjorde så för att jag skulle få två hela dagar att åka skidor så det var snällt. Jag kommer att ta med mig datorn så jag kommer förmodligen att skriva några gånger när vi är där.
Jag har precis tittat färdigt på My sisters keeper och den var jättesorglig men bra. Nu ska jag gå och lägga mig!

~♥~

21 November

Kategori: Allmänt

Igår var det en bra dag men på kvällen fick jag lite hemlängtan igen. Det är konstigt att det kan komma när man har haft en så bra dag. Det kanske var för att jag fick paket hemifrån. Det var en paketkalender från Irene, lite scrapbooksaker, tjocksockar och godis från mamma och en teckning från Wilma. Jag blev jätteglad över det i alla fall! Jennifer tackade så mycket för sockarna mamma! Jag tror Nic gillade dem också!
Idag har det också varit en bra dag. På förmiddagen var det aupairmöte så jag hämtade upp Jennie så att vi åkte tillsammans dit. Denna gången var det bowling och det var roligt. Vi delade upp oss i tre grupper och vi var 4 stycken i min grupp. Jag ledde nästan hela tiden förutom på slutet så jag kom tvåa med 7 poängs skillnad. Jag var riktigt förvånad att det gick så bra! Nästa aupairmöte är redan om två veckor och då är det christmas party så alla ska köpa en present och så ska vi ha någon slags lek med dem så det blir spännande. Frågan är bara vad man ska köpa...
Efter aupairmötet åkte vi till Blockbuster där man kan hyra och köpa film. Så Jennie hyrde första Harry Potter filmen och jag köpte Letters to Juliet och Dear John, jag kunde inte låta bli! Vi var tvugna att bli medlemmar för att kunna handla och vi hade bara våra svenska körkort så det hade lite problem att fylla i alla uppgifter. Så de skrev in att våra körkort är från Virginia, det var lite roligt, snällt också att de gjorde så för på vissa ställen är de ju så noga med att allt ska vara rätt. Sen så åkte vi hem till mig och värmde glögg och sen satte vi oss och tittade på Harry Potter och åt pepparkakor och drack glögg, riktigt mysigt!
Nu har Jennie åkt hem så jag ska väl pyssla lite här på rummet och ta det lugnt.
Jag fick till mobilen igår förresten och den är helt okej. Men jag ångrar att jag köpte den, men det är ju för sent nu! Det går att gå ut på internet på den men inte så bra som jag trodde och det är dyrt och så gick det inte att fixa åäö på den. Men men, gjort är gjort och det var ju tur att den inte var allt för dyr för då hade det verkligen inte känts bra!
Jag längtar till på onsdag då vi åker upp till bergen igen. Det kommer nog att bli lite jobbigt att inte ha ett eget sovrum men det är ju för bara några dagar. Och Jennie kommer ju på fredagen så det blir roligt.


Bowling!


Jag och Daniela.


Jennie!

Hoppas att ni har det bra!

~♥~

HAPPY

Kategori: Allmänt

Jag är såååå glad nu! Tack mamma, Irene och Wilma, ni är underbara <3

~♥~

Avalanche- NY Rangers

Kategori: Allmänt

Igår var det en bra dag, som det oftast är på fredagar! I alla fall så började jag klockan 7 så det var ju meningen att jag skulle sluta klockan 4. Jag och Nic var på tumblingclass och så badade vi på förmiddagen och sen blev det en sen nap så det var inte långt efter det som jag skulle sluta. Men när klockan hade blivit 20 över 4 så gick jag till Jennifer och då visade det sig att hon hade glömt att jag skulle sluta 4! Så jag fick sluta då som tur var för jag var redan stressad. Så jag skyndade mig att fixa iordning mig och sen åkte jag till postoffice. Och självklart var det världens längsta kö så jag var där i säkert 40 minuter. Det var meningen att jag skulle hämta upp Jennie klockan 5 men det blev nog 30 minuter sent! Sen åkte vi och letade ett drive-in för att köpa mat. Vi tog första bästa och hade ingen aning om vad det var för ställe och vi visste knappt vad vi beställde, det var lite roligt! Vi fick lite mat efter lite strul i alla fall, men vi lyckades bara få en dricka! Vi var helt enkelt inte så bra på det där. Sen körde vi raka vägen till tågstationen. På tåget åt vi våran mat som visade sig komma från taco bell! Helt okej var det också. Sen satt vi stressade och väntade på rätt station medan klockan tickade på. Väl framma följde vi strömmen och kom fram fem minuter innan matchen skulle börja. Vi fick en gratis avalanche mössa när vi kom in så det var roligt. Sen var det bara att skynda sig att hitta våra platser. Vi satte oss fel först och fick fråga om hjälp sen för det var svårt att hitta rätt, vi satt ju ganska långt upp men man såg bra tyckte jag. Första perioden var inte så händelserik. På pausen gick vi och köpte snacks och dricka och tror ni inte att vi var lite sena och hör att publiken börja jubla och vi har missat första målet! Det kändes ju inte så roligt men vi fick ju se många mål ändå. Sen så spenderade vi mycket tid till att försöka få något bra kort på Henke! Det var ju lite tråkigt att det gick så dåligt för honom. Det var en häftig upplevelse och vi hade riktigt roligt, vi ville inte att det skulle ta slut! Sen på väg ut såg man massor med Forsbergströjor. Det var kallt när vi kom ut och så fick vi stå och vänta ett tag på tåget. Dessutom fick vi sen en som nästan blev påkörd av ett tåg, han var helt galen och sprang framför tåget för att komma på andra sidan. Sen när vi körde hemmåt kom Jennie på att hon inte hade nyckeln hem till henne och det var låst när vi kom fram och hennes värdmamma svarade inte på telefonen så hon sov här hos mig inatt! Men det gick ju bra det också. Så jag skjutsade hem henne imorse och sen åkte jag till Target och köpte en telefon! Vi får se hur den funkar, jag köpte den ju för att kunna gå ut på internet på den så att jag slipper släpa med mig min stora dator när vi ska någonstans. Den är på laddning nu i alla fall, men jag har ett problem och det är att jag vet inte vad jag har för telefonnummer! Men det löser sig nog! Jag och Jennie ska åka och shoppa vantar till skidåkningen i helgen och sen ska vi se Harry Potter 6 för ikväll ska vi gå på bio och se 7:an. Så detta kommer nog att bli en bra dag! Och jag fick precis veta att jag har ett paket att hämta ut på posten :) Så jag ska väl åka och göra det nu!

















~♥~

19 November

Kategori: Allmänt

Tänkte bara skriva att jag lever! Det har varit fullt upp de senaste dagarna så jag har verkligen inte haft tid att skriva! Egentligen inte så mycket tid nu heller, jag börjar om fem minuter! Men imorgon ska jag nog få tid att uppdatera igen! Det ska bli så otroligt skönt med helg! Och ikväll blir det NHL Hockey som ska bli jätteroligt! Avalanche mot NY Rangers, vilket lag ska man heja på? Det som kommer från Denver eller det som har en svensk? Det får nog bli båda!

Hoppas att ni har det bra!

~♥~

15 November

Kategori: Allmänt

Jaha då var första jobbdagen på denna veckan över! Det kommer att gå fort det här känner jag! Det snöade när jag vaknade imorse så det var roligt men det blev plusgrader fort så den smälte bort. Men jag och Nic hann göra lite snöbollar i alla fall.
På eftermiddagen åkte jag och Jennie till Cheesecake factory. Gott som vanligt! Vi har kommit fram till att vi måste äta en varje vecka om jag ska hinna smaka alla sorter!
Det känns som om det är fullt upp hela veckan men det är bra. På fredag blir det hockeymatch vilket ska bli väldigt spännande! Och på söndag är det aupairmöte igen, denna gången ska vi bowla så det ska också bli roligt. Sen får vi se om vi hinner gå på bio och se Harry Potter.
Nästa vecka kommer vi att åka upp till Copper redan på onsdag kväll och sen kommer vi att åka hem på måndag morgon så det blir en liten minisemester! Fast jag ska ju jobba också men det blir roligt med lite omväxling.

Nu är det dags att lägga sig!
Hoppas att ni mår bra där hemma!

~♥~

12 November

Kategori: Allmänt

Gissa vad som kom med posten idag! Jo inget mindre än mitt social security number! Hur i hela friden gick det till? Vi förstår ingenting, men det är otroligt skönt att ha det! Så mycket strul och så kommer det bara helt plötsligt med posten! Så nu slipper jag ju ändra namnet på min lilla lapp!
Jag och Nicholas har precis varit på tumblingclass och det var roligt, speciellt för honom som fick springa av sig lite! Sen när vi kom tillbaka jobbade jag i ungefär en halvtimme och sen tog Jennifer med Nic till doktorn för att göra ett allergitest som hon har försökt undvika. Jag tror de skulle göra det åtminstone. Så nu är jag ledig fram till 4 och jabbar sen till 5. Vi gjorde så för att jag ska passa Nic 2-3 timmar i helgen eftersom Jennifer fyller år så att de kan gå på bio eller något. Så det är härligt! Det är en bra dag idag, jag älskar fredagar!
Jennie kommer och hämar mig i eftermiddag och så beger vi oss mot Park Meadows för att äta middag och jag ska se om jag hittar något litet till Jennifer. Sen blir det bio så det blir roligt!

~♥~

10 November

Kategori: Allmänt

Idag har det varit en bra dag! Snön var kvar imorse! Nu är den borta men jag har hört att det ska bli snöstorm imorgon så vi får väl se hur det blir. Jag och Nic har varit ute och haft roligt i snön idag, jag har nog lika roligt som han om inte roligare!
Vi har ju haft problem med mitt social security number och allt men idag fick jag en tid i alla fall till att ändra mitt namn. Jennifer hade försökt men det gick inte så jag provade idag och då tog jag bara något datum och tid för att se att det funkade och det gjorde det så nu är problemet att jag skulle behöva avboka den för att göra det igen med en annan tid men det funkar inte! Så irriterande att det alltid ska vara något som krånglar! Men förhoppningsvis så har jag ett mail imorgon med den kod jag behöver för att byta tid annars så får det bli den andra tiden och vi får hoppas att det inte tar för lång tid för Jennifer har ett möte som hon måste på. Det vore så skönt att få det fixat i alla fall.
Jag, Jennie och Emily har varit på vattengympa idag. Det var roligt och jobbigare idag så det var bra! På lördag ska vi kanske prova på zumba.
Onsdagar är bra för då har halva veckan gått och man känner att helgen börjar närma sig. Jennifer fyller år på lördag och jag vet inte vad jag ska ge henne. Jag har tänkt göra ett kort men vad ska jag köpa till henne? Jättesvårt! Något att fundera på till på fredag.



Våran fina snögubbe som varade i några minuter innan Nicholas förstörde den!


Nicholas gör en snöängel!


Lite suddigt men den enda bilden med oss båda!

~♥~

9 November

Kategori: Allmänt

SNÖ!!!!
Det var en helt vanlig dag till en början fast det var lite kallt när vi var på lekplatsen idag. Men när vi vaknade upp efter napen så snöade det! Jag blev jätteglad! Men det var ju förstås mest blask, men det är vitt ute och det känns så skönt att äntligen få lite vinterkänsla, det är ju trors allt november! Nicholas hade karate på eftermiddagen så jag var tvungen att köra bil när vädret var som värst men det gick bra ändå. Bara man tar det lugnt och försiktigt. När jag slutade så åkte jag och hämtade upp Jennie och sen åkte vi till southridge för att gå på yoga. Det var en lite annorlunda yoga än vad jag är van vid men det var roligt och väldigt avslappnande. Men samtidigt jobbigt också, jag är ju så ovig så det inte är sant! Och jag måste träna armarna! Imorgon blir det förmodligen vattengympa igen så det blir också roligt. På torsdag blir det nog att bara ta det lugnt och på fredag blir det bio. Sen blir det nog lite julklappsshopping i helgen. Vore skönt att ha det färdigt snart.


Det är vitare på backen nu, det här var när det precis hade börjat snöa. Får se om den är kvar imorgon bitti...

Hoppas att ni har det bra!

~♥~

8 November

Kategori: Allmänt

Idag har det varit en helt okej dag. Det har varit soligt och varmt men det ryktas om att det ska komma snö! Så det ser jag fram emot!
Nu ikväll har jag, Jennie och Emily (en nanny som jobbar i jennies grannhus) varit till World Market. Och vi hittade glögg och pepparkakor! Man blev så lycklig! Det känns lite tidigt men i helgen ska vi festa på det! Mums!
De hade mycket tyskt på den där affären och mycket choklad, synd att de inte hade marabou. Men vi är glada över våra pepparkakor och glöggen!
Imorgon har vi playdate med Cadence som är Nicholas kompis och på eftermiddagen ska vi på karate så det ska bli spännande!
Nu ska jag se på biggest looser sverige innan jag lägger mig och läser! 



~♥~

Denver igår!

Kategori: Allmänt


One mile above sea level!






Kan ni sitta ute i t-shirt och äta middag!?


Jag och Jennie!

~♥~

5 November

Kategori: Allmänt

Det känns dumt att säga att jag har haft en bra dag för Nicholas har varit sjuk. Men det har gjort att jag har haft en väldigt lugn dag. Jag började ju inte förrän 9.30 och sen vid 10 tror jag den var åkte Jennifer med honom till doktorn så då fick jag över en timmes ledigt. Och när de kom tillbaka så tittade jag och Nic på film tills det var dags för nap. Han sov dock bara i en timme men efter napen så tittade vi på ytterligare en film tills jag slutade ungefär. Då åkte jag till biblioteket för att låna en peter pan film som Nicholas ville se men det var stängt så jag åkte till King soopers men där fanns den inte och inte heller på target så det blev mycket åkande utan att hitta det jag skulle.
Imorgon ska jag och Jennie till downtown och jag vet en sak som jag ska titta efter och det är en baddräkt. Vi konstaterade att det inte funkar så bra att ha bikini på vattengympa!
Igår var det jobbigt och även imorse men nu känns det mycket bättre! Ni där hemme förstår nog inte hur det är men det går verkligen upp och ner hela tiden! Det är otroligt att man på samma dag kan vilja åka hem ena studen och andra trivas och ha det bra.
Nu ska jag se om jag hittar något roligt att titta på!

~♥~

3 November

Kategori: Allmänt

Idag har det varit ytterligare en bra dag. Det är så härligt att sluta klockan 4, jag önskar att jag fick göra det varje vecka! Nicholas har dock varit lite småjobbig idag. Problemet är att han bara vill vara hemma och leka med mig hela tiden! Vi ska försöka att få honom att leka med andra barn när vi går till lekplatsen och så men det är svårt för han vill ju bara vara med mig!
Efter jobbet idag tog jag det lugnt och vid 6 kom Jennie hit och vi hängde lite här innan vi åkte till eastridge. Där köpte vi klippkort till träningspass, jag köpte ett med 20 gånger och min plan är att gå minst två gånger i veckan. Och sen gick vi på vattengympa. Det var roligt men inte sådär jättejobbigt. Problemet var ju att det var vissa saker som vi inte förstod hur man skulle göra men man lär sig väl efter ett tag. Man använde bälten och hantlar så det var första gången för mig. Imorgon ska jag nog gå på yoga, jag hoppas att man inte behöver ha en egen yogamatta för det har jag ju inte här.
Det känns skönt att det är torsdag imorgon. Fredag vet jag inte om det kommer att bli en lätt dag eller extra jobbig eftersom det blir så sent. Men det ska bli skönt med sovmorgon i alla fall!
Nu ska jag snart lägga mig! Det känns så skönt efter att man har tränat!

~♥~

2 November

Kategori: Allmänt

Idag har det varit en bra dag! Jag har en härlig vecka denna veckan för jag slutar 4 varje dag utom på fredag för då ska jag jobba från 9.30 till 19.30 för Jennifer och Jani ska på en fest tror jag.
Vid 6 hämtade Jennie upp mig och vi åkte och åt middag på Cheesecake factory så nu är jag jättemätt! Vi har konstaterat att det inte funkar att äta både middag och efterrätt där man blev alldeles för mätt! Men det var supergott! Vi ska på vattengympa imorgon så då kan vi träna bort det vi åt! Och på torsdag ska jag nog ta ett yogapass så det ska bli roligt att få göra det igen.
På lördag ska jag och Jennie bege oss in till Denver på lite sightseeing och på kvällen blir det kanske en konsert. Ingen jag har hört talas om men det kan nog bli roligt ändå. Kate Nash heter hon i alla fall.
Nu ska jag pyssla lite innan jag går och lägger mig!

~♥~

HALLOWEEN

Kategori: Allmänt





















~♥~