Anna Emma Elisabeth Gunnarsson

Philadelphia

Kategori: Allmänt

Jag har haft en jättebra dag i Philly. Det har varit så skönt att bara njuta och inte tänka på hur det blir med familjerna och allt annat.
Det första jag gjorde var att gå till Independence visitors center sen gick jag vidare till The liberty bell. Det var kö för att komma in och innan man fick gå in var det en säkerhetskontroll, jag har ingen aning om varför. Det var inte så märkvärdigt men nu har jag i alla fall sett den! Mitt nästa mål var att gå ner till hamnen, jag hade tänkt gå över Ben Franklin bron men jag insåg att jag inte hade en aning om hur jag skulle komma dit så istället tog jag färjan som gick över till New Jersey. Jag älskar att åka båt så det var roligt. Mitt nästa mål var en t-shirt affär där man får välja färg och tryck själv och så fixar dem det på en gång. Jag köpte en färdig t-shirt och så valde jag en röd t-shirt med trycket Philadelphia/Pennsylvania. Sen visste jag att jag hade tänkt åka till The art museum men jag kom inte ihåg varför så jag struntade i det för det låg på andra sidan stan (När jag kom tillbaka så kom jag på varför jag ville dit och det var för att se Rocky statyn!). Så istället gick jag i lite affärer tills mina fötter inte orkade mer och jag tog tåget tillbaka! Jag åt en jättegod lunch också, chicken teriyaki med ris och majs. Och så avslutade jag med en mocca frappé på donken. Och där hände det grejer, jag förstod inte riktigt varför men det var bråk om en smoothie och det var tal om att ringa polisen. Man får vara med om mycket konstigt här borta!

Och så ska jag ju visa lite bilder:






The Liberty Bell








Häftig målning!


Ben Franklin Bridge


Philadelphia skyline



~♥~

Kommentarer

  • Mamma säger:

    Hej

    Du ser ut att ha haft en bra dag.känner igen skyskraporna från animal cops philly på tv.

    Kram mamma

    2010-08-07 | 08:19:37
  • Anonym säger:

    Kul att du åker och tittar på saker :) och så får ju vi vara med på hörn genom dina bilder och bloggandet. Du ser ut att må bra iaf. Hoppas allt löser sig nu och du får se mer "over there". Kram

    2010-08-07 | 17:29:22

Kommentera inlägget här: