Anna Emma Elisabeth Gunnarsson

Avalanche- Senators

Kategori: Allmänt

Så igår var jag och Jennie och såg ytterligare en hockeymatch. Vi slutade halv fem båda två så då begav vi oss först till donken för att få någonting att äta. Sen åkte vi till tågstationen och hoppade på först bästa tåg. Denna gången kom vi fram ungefär 40 minuter innan matchen började så det var inte lika stressat som förra gången! Vi hade platser på samma höjd men på andra sidan. Vi upptäckte att det var två svenskar i det andra laget så det var roligt. Och det första målet gjorde en av svenskarna! Vi har haft väldigt tur med våra matcher för det har varit så mycket mål. I denna matchen blev det 11 mål! Det stod 5-5 när tredje perioden var slut och sen blev det 5 minuters förlängning och då gjorde Avalanche det vinnande målet. Efter att den första svensken hade gjort mål satt jag och sa att den andra svensken också skulle göra ett mål men Jennie sa att han gör inte mål så det var ganska roligt sen när han verkligen gjorde ett! Två svenskar i laget och vi fick se båda göra mål så det hade inte kunnat bli mycket bättre tycker jag!