Anna Emma Elisabeth Gunnarsson

1 Februari

Kategori: Allmänt

Nu är resan till Las Vegas bokad! Det känns jätteroligt och det ska bli så spännande! Jag hade tur när jag bokade för vi fick varsin biljett till en Cirque du soleil show som annars är väldigt dyra. Jag tänkte vara snäll och låta Andreas bestämma vilken show vi ska se! Jag har ju tagit beslutet med flyg och hotell och så! Vi ska bo på ett av kasinohotellen (inte för att vi ska spela utan för att det är häftigt), jag velade lite men bestämde mig till slut för att ta det billigare och det blev Circus Circus. Jag får så dåligt samvete över att Andreas betalar så mycket för att hälsa på mig och så släpar jag med honom på en resa som gör det ännu dyrare, men jag tror att det kommer att vara värt det! Det är bara Grand Canyon touren kvar som behöver bokas och sen är allt klart. Jag ser fram emot det sååå mycket! Jag och Andreas i Vegas, det kommer att bli toppen!

Imorse när jag vaknade var det -10 Farenheit vilket är ungefär -24 celsius och pga det och kanske 1 dm snö så var alla skolor i området stängda och många jobbade inte! Det är ganska knäppt tycker jag! Jag och Nicholas åkte i alla fall till poolen där vi mötte upp grannarna. Sen på eftermiddagen hade han karate och medans han hade det satt jag och gjorde min läxa till italienska lektionen. Bättre sent än aldrig!
När jag slutade för dagen ringde jag och kollade om de hade stängt arapahoe community college men de hade de inte så jag åkte iväg i god tid pga vädret. Lektionen gick bra, lite halvsvårt att hänga med ibland men roligt. Lärarna vet att jag kommer från sverige så de frågar massa saker så det är roligt.
Nu är jag tillbaka igen och ska snart gå och lägga mig! Imorgon blir det jobb 8-5 sen blir det postoffice och förmodligen en zumbaklass, det kan bli intressant!

Hoppas att ni har det bra!




~♥~

Kommentarer

  • Mamma säger:

    Hej!

    Gud vad häftigt.Det blir mycke kort tror jag. Ni kommer nog att ha det jätte bra.

    Här är det jätte halt, Igår när jag åkte till jobbet fick jag köra 50 som snabbast och höll ändå på att halka av vägen.

    Kram Mamma

    2011-02-02 | 06:24:24

Kommentera inlägget här: