Anna Emma Elisabeth Gunnarsson

10 April

Kategori: Allmänt

Livet rullar på här i Turkiet och vi har det bra även fast vädret inte har varit på topp igår och idag. Igår hann vi vara lite ute vid poolen innan molnen kom, då tog vi våra grejer och spenderade resten av dagen vid inomhuspoolen som dessutom är varm och skön att bada i! Idag var vi där på förmiddagen och efter lunch tog vi bussen till Kusadasi för att shoppa. Bussen var väldigt liten och jag förstår fortfarande inte hur betalningssystemet fungerar men vi tog oss välbehållna både dit och tillbaka! Shoppingen gick väl sådär, jag insåg att jag är väldigt dålig på att pruta och gjorde förmodligen därmed en turk väldigt glad när jag betalade så mycket! Men men, jag och wilma är mycket nöjda med våra nya tröjor så det är ju inte hela världen men det hade ju förstås varit roligare om det hade blivit billigare så att vi hade kunnat shoppa mera! Många har trott att vi har varit danskar idag, förstår inte varför! Sen när man säger att man kommer från sverige så kan de flesta några ord på svenska så det måste vara ganska mycket svenska turister här när det är högsäsong.
Imorgon blir det en tidig morgon då bussen till Kusadasi går klockan 7.40 för sen ska vi ta båten över till Samos, en grekisk ö som ligger här utanför. Det ska bli väldigt roligt, vi hoppas på bättre väder men det blir säkert bra ändå.
~♥~

Kommentarer

  • Moffa säger:

    När du prutar ska du alltid starta på en nivå så att det du vill betala skall ligga mittemellan hans pris och det du startar på. Exempel: Vill du betala 75 och han startar på 100, så säg "Yuo´r killing me" i give yuo 50! Och när du når nivån som du vill betala, så säg This is my last price! Om han tvekar, så börja gå därifrån!

    2012-04-11 | 09:59:46
  • Moster Nettan säger:

    Håller med Moffa! Vad skönt att dom har inomhuspool oxå fast det är klart att det vore bättre om vädret var bättre och ni kunde vara ute. Hoppas ni får bra väder när ni ska till ön iaf. Kram

    2012-04-11 | 21:03:58

Kommentera inlägget här: