Anna Emma Elisabeth Gunnarsson

Lycka

Kategori:

Vilken fantastiskt underbar dag jag har haft! Eller egentligen började det igår. Jag fick sluta tidigare från jobbet och då åkte jag hem till Lovisa. Vi spelade spel och åt middag. Vi åt räkpanna och jag har nu ätit musslor för första gången! I räkpannan var det nämligen en sorts mussla, det var inte så illa som jag trodde faktiskt! Det var lite läskig konsistens men smakade inte så mycket. Jag fick också prova pilgrimsmusslor för första gången, dom var godare än de andra men inget jag skulle köpa själv. Spännande middag var det helt enkelt! Sen på kvällen tittade jag och Lovisa på film. Eller egentligen var det kväll när vi åt middag också för den var vid åtta! Så vi kom inte i säng förrän vid tolv!
Idag på morgonen så hjälpte Lovisas mamma oss med att göra en sallad och fixa för pick-nicken. Lovisas pappa handlade färskt bröd på bageriet som vi åt till frukost och som vi tog med att äta till salladen. Vi hade också med oss jordgubbar och melon. Massa gott! Sen promenerade vi till strömkajen där båten skulle gå ifrån och det var strålande sol! Kan inte fatta att jag kunde ha sån tur med vädret på min lediga dag! Båtresan till Kyrkogårdsön tog två timmar. När vi kom fram började vi med att titta på fortet och oj vad det var häftigt! Det var otroligt spännande och intressant att gå där i fortet som är byggt i klipporna. Det var så mycket bättre än vad jag hade förväntat mig! Om jag åker dit fler gånger måste jag gå på en guidad tur!
När vi hade tittat i och utanför fortet letade vi upp en plats där vi kunde äta lunch. Det var jättemysigt att sitta i solen och titta på båtar och höra vågorna. En stuga i skärgården vore inte så dumt kom jag fram till! Efter lunch tittade vi på kyrkogården som inte var mycket att se, bara en skylt egentligen! Så då la vi oss på en brygga och solade och vi badade faktiskt också! Vattnet var jättekallt men jag var bara tvungen att ta ett dopp i havet! Tiden gick jättefort och klockan fyra gick båten tillbaka igen.
Jag känner mig mycket nöjd med dagen och det var förmodligen en av mina bästa dagsutflykter! Om jag kommer ihåg och har tid ska jag lägga upp bilder senare :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: